He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Te is megérzéseid alapján döntesz? :-)

2020.08.03. 05:30 guma

b1afb6184919e6ae1ed8d1f4711a3118.jpg

6 csillagjegy, akik nagyon erős megérzésekkel rendelkeznek - Nem csoda, hogy mindig jó döntéseket hoznak

Vannak emberek, akik különösen jó érzékkel tudják megtippelni azt, hogy mi fog történni. Ők azok, akik a hatodik érzékükre hallgatva mindig a megfelelő döntéseket hozzák meg, és kívülállóként úgy tűnhet, hogy rendkívül szerencsések. Pedig valójában minderről az tehet, hogy nagyon intuitívak, és hallgatnak is erre az érzékükre!.

A csillagjegyed alapján is meg lehet mondani, vajon te ebbe a táborba tartozol-e vagy sem. A horoszkópok szerint ugyanis egyesek különösen erős megérzésekkel rendelkeznek, és ezt képesek nagyon is előnyükre fordítani! Mindannyian egy kicsit másképp teszik ezt meg, ezért is olyan sokszínű egyéniségek.

Rák

Neked nem csak az intuícióid erősek, de az érzéseidet is képes vagy megérteni. Ez a kettő együtt különösen erős képességekkel ruház fel téged, hiszen azonnal meg tudod mondani, körülötted kinek mi jár a fejében. A kisugárzásod miatt az emberek szeretnek veled beszélgetni, mert érzik, hogy megérted őket, és olyan jó tanácsokat adsz, hogy azokat mindig meg is fogadják.

Halak

Az intuitív emberek általában kreatívak, ezért a tiéd a legfantáziadúsabb csillagjegy. Néha pedig ez a kreativitás a megérzéseidből származik. Képes vagy hallgatni ezekre, és olyan izgalmas dolgok születnek ebből, amin mindenki csak ámul. Talán ez tehet arról, hogy az érzéseidet mélyen megéled, és eléggé érzékeny típus is vagy.

Skorpió

Olyannyira jók a megérzéseid, hogy messziről kiszagolod, ha valaki hazudni próbál neked. Nem számít, mennyire profi megtévesztőről van szó, te azonnal leleplezed az igazságot. Erről az tehet, hogy képes vagy az intuícióidra hallgatni, és nagyon magabiztos is vagy, ami miatt nem hagyod, hogy mások irányítsanak téged. Az ismerőseid néha azon gondolkodnak, vajon gondolatolvasó vagy-e, olyannyira rátapintasz a lényegre.

Szűz

Nagyon figyelsz a részletekre, és talán ezért rendelkezel olyan jó megérzésekkel is, hiszen semmi sem kerüli el a figyelmed. Mivel képes vagy a sorok között is olvasni, így a megérzéseid még erősebbek, és azonnal átlátsz másokon. Általánosságban véve is inkább az a típus vagy, aki alaposan átgondol minden döntést, de a végén azt választod, amelyiket a megérzésed is súgja.

 

Mérleg

Te mindig is nagyon öntudatos voltál, és intuitív megérzéseidnek köszönhetően azonnal észreveszed, ha valamilyen veszély leselkedik rád. De még ennek ellenére is óriási optimizmussal rendelkezel, és mindig képes vagy a szépséget észrevenni, lényegében bármiben. Ha vitahelyzetbe kerülsz, a megérzéseidre hallgatsz, és ezáltal képes vagy mindenre megoldást találni. Ikrek

Nagyon jól szót értesz más emberekkel, és erről részben az tehet, hogy szuper megérzésekkel rendelkezel. Már az előtt tudod, mit fog mondani a másik, hogy megtette volna, épp ezért tudsz nagyon jó benyomást tenni az emberekre. Megfigyelted már, hogy egyébként milyen élénk álmaid vannak? És azok jelentését? Érdemes lenne, mert nem véletlen, hogy olyan nagy hatással vannak rád ezek!

https://www.joy.hu/csillagjegyek-nagyon-jo-megerzesekkel-intuicioval-115595?utm_medium=hirkereso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7615731414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása