He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mit jelent, ha egyenes vagy görbe a hüvelykujjad?

2020.07.25. 07:55 guma

Egyenes vagy görbe a hüvelykujjad?

A testtartásod, az ujjlenyomatod, a ruháid színe…mindegyik sokat elárul a személyiségedről. De sok olyan testrészed is van, melyek elárulhatnak rólad valamit. Ilyen például a hüvelykujjad, amely több jellemző személyiségjegyedet is  megmutathatja.

Minden test tetőtől talpig különböző. Ugyanígy van ez a hüvelykujjal is: lehet egyenes vagy görbe. De vajon mit jelent ez?

A hüvelykujj vége

Ha felemeled a hüvelykujjadat könnyen meg tudod állapítani, hogy egyenes vagy görbe. Amennyiben görbe, akkor az ujjad hegye kissé (vagy sokkal) kifelé mutat. Ez árulkodik a temperamentumodról és az akaraterődről.

A következő oldalon megtudod, hogy ez mit jelent.

Az egyenes hüvelykujj

Ha egyenes hüvelykujjad van, akkor egy kicsit komolyabb vagy mint mások. Néha morcos vagy, könnyen fel lehet idegesíteni és gyakran egy szürke szemüvegen keresztül látod a világot. Nehezen fejezed ki az érzéseidet, ugyanakkor nem esik nehezedre értékelni az élet által nyújtott dolgokat, legyen az egészség, barátok vagy család.

A görbe hüvelykujj

Görbe hüvelykujjad van? Akkor Te szereted kifejezni önmagad és nagyon excentrikus vagy. Szereted megosztani a véleményedet másokkal és nincs gondod az érzéseid kimutatásában. Fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak a személyiségedről és megjelenésedről. Sok időt töltesz azzal, hogy megfelelj másoknak.

https://www.napmintnap.com/erdekes/huvelykujj-szemelyiseg/2/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1115678554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása