He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Világtalálozó vendégei: Árpa attila és Grecsó Krisztián

2020.03.17. 07:59 guma

Kadarkai Endre Világtalálkozó című beszélgetős műsorának vendége volt Árpa Attila mellett Grecsó Krisztián is, utóbbival kapcsolatban szóba jött az örökbefogadás témaköre is.

Nagyon kislányos apuka szerettem volna lenni. Mindig úgy gondoltam rá és úgy álmodoztam róla, hogy kislány. Érdekes, mert akárhányszor szóba került, hogy sorba kerültünk egy kisgyerekért, az mindig kisfiú volt

– mondta Grecsó, majd hozzátette: három dolog ment le róla mióta apa, a gyötrelem, az irigység és a harag. Haragot azok miatt érzett, akik gyereket vártak, de nem rájuk haragudott, hanem saját magára. Az író egyébként attól félt a leginkább, hogy nem lesz meg benne az apai alapösztön.

 https://24.hu/kultura/2020/02/15/grecso-krisztian-orokbefogadas/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8515476420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása