He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

70 évnél idősebbek ne hagyják el lakásukat. Határainkon csak magyar állampolgár léphet be és más megszorító intézkedések

2020.03.16. 13:00 guma

Koronavírus itthon: csak az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak maradnak nyitva

Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárjuk – mondta hétfőn a parlamentben Orbán Viktor. A miniszterelnök egyéb intézkedéseket is bejelentett a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

A szomszédos országok szigorú intézkedései után Magyarországon is lezárják a határokat a személyforgalom előtt. A döntést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be hétfőn az Országgyűlésben. A jövőben Magyarország területére csak a magyar állampolgárok léphetnek be.

A kormányfő a határzár mellett további intézkedésekről is beszélt a koronavírus okozta járvány megfékezésének érdekében:

  • Ma éjféltől a rendezvényeket betiltják,
  • a szórakozóhelyeket, mozikat bezárják,
  • a kávézók és az éttermek, boltok csak délután háromig lehetnek nyitva, kivéve a patikák és az élelmiszerboltok.

Orbán arra kéri a lakosságot, a családi eseményeken kívül minden összejövetelt halasszanak el, és saját egészségük érdekében a 70 évnél idősebbek ne hagyják el a lakásukat.

Hazánkban eddig 39 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 29 magyar állampolgár.

Aktuális cikkeink a koronavírusról:

https://nlc.hu/eletmod/20200316/koronavirus-orban-viktor-hatarzar-boltzar/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6415525964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása