He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

2019. 12. 09-én, a tűntetésen elhangzott beszédekből + „Miért hagyja az ország, hogy a hatalom fogdossa a seggét?” - videók

2019.12.10. 03:55 guma

Pintér Béla: Fideszesek, megijedtetek, hogy bűnhődni fogtok?

A rendező erős beszédet mondott a kormány kulturális törvényjavaslata elleni tüntetésen. Szerinte a fideszesek is belátták: a jó színház ellenzéki, kritikus, mert amelyik nem az, az kurva unalmas és hazug. Vagy megijedtek, hogy lesújt rájuk az Isten haragja, és a pokolban kipeckelt szemmel kell nézniük Balázs Péter szolnoki rendezéseit.

Nagy Ervin: Bevezethetjük a zaklatóegyházak fogalmát is, nem?

Színészeket kérdeztünk a kormány kulturális tervei elleni tüntetésen. Nagy Ervin azt mondta, olyan mély sértésként éli meg, hogy a Gothár-ügy miatt a kormányoldal a Katona József Színház egész társulatát megbélyegzi, és még egy törvénytervezet indoklásában is zaklatószínházról beszél, hogy azt sosem fogja nekik elfelejteni.

 https://24.hu/

„Miért hagyja az ország, hogy a hatalom fogdossa a seggét?”

Mi a gondja a hatalomnak a kultúrával? Mi lesz Gothár Péter sorsa? Szolidáris volt-e a színházi világ azokkal, akiket korábban fojtogatott a hatalom? Nevezett-e ki színházigazgatót Ferenc József? Ezrek tüntettek a kultúra függetlenségéért.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9515346258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása