He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Melyik kő segít neked?

2019.08.21. 07:42 guma

Válassz egy követ és tudd meg mit mutat meg számodra! – személyiségteszt

Nézd meg a hat követ jól, és válassz egyet közülük. Ne foglalkozz azzal, hogy melyik a kedvenc színed, csak az legyen a fontos, melyikre esett először a pillantásod, melyik vonzotta a tekintetedet leginkább!

Megvan? Akkor keresd meg, és olvasd el, mit üzen számodra választásod!

Holdkő vagy Opál

A holdkő az új kezdet és a nőiesség/férfiasság megélésének köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Választásod azt mutatja, hogy vágysz a mély szerelemre, nehezen viseled az érzelmi bizonytalanságot. Párkapcsolatban is nagyon nagy igényed van azonban a szabadságra, hogy megtalálhasd magadban azt a csendes helyet, ahova vissza tudsz húzódni az élet viharai elől. Szeretsz befelé figyelni és a belső hangodat keresni. Talán most úgy érzed, a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, de ez átmeneti. A holdkövet választottad, ami elárulja, hogy mély tudatalatti bölcsességgel rendelkezel, ezért életed középpontjában egy ősi tudás van, ami folyamatosan sorsod jobbá tételén dolgozik. Sokszor nem is vagy tudatában annak, milyen ügyesen oldottál meg előtted tornyosuló problémákat, mert ösztönösen megy. Meditálj, olvass inspiráló, motiváló gondolatokat, ezek hozzák elő még jobban a “másik világ” bölcsességeit, a magasabb erők tanácsait. A holdkő, az angyalok köve. Ők fogják a kezedet.

 

 

Malachit

Ha ezt a gyönyörű zöld követ választottad, éppen jelentős változásokon mész keresztül életedben. Ezek kapcsolódhatnak párkapcsolatodhoz, életmódodhoz, lakhelyedhez vagy munkádhoz egyaránt. Ha még nem történik, hamarosan fog! De lehetséges, hogy egy “spirituális evolúciót” élsz meg épp, és képes leszel leküzdeni egy olyan problémát, ami a távoli múltban gyökerezik, és már teljesen lemondtál a megoldásáról. Itt az idő!
Bölcsebb lettél, érzékenyebb. Korábban  heves voltál, tele erős érzelmekkel, de ma már többet gondolsz az életről, és arról, mit vársz tőle. És ez nagyon jó! Már elfogadod árnyoldalaidat is, mert felismerted mekkora erővel bírnak személyes fejlődésed szempontjából. 
A malachit a jólét és bőség köve. Tehát miközben boldogságodat keresed, melléd szegődik az úton a jó szerencse is. Ez a kő abban is segít, hogy véget vess egy boldogtalan kapcsolatnak, hogy új, romantikus érzések tölthessenek el, melyektől kivirulhatsz. A malachit választása azt kiáltja az Univerzumnak: “Készen állok a sikerre! Készen állok, hogy megszabaduljak minden negativitástól. Készen vagyok, hogy elfogadjam a boldogságot!”.

Napkő

A napkövet választottad, ami talán azt jelenti, több öröm kellene az életedbe mostanság. Jókedvre és megerősítésre van szükséged. Tudnod kell, hogy hallgathatsz az intuíciódra, mert az nem csal! Legyen szó a függőségek lebontásáról, energiavámpírok eltávolításáról, te képes vagy arra, hogy szeretetteljes módon véget vess ezeknek. Ami már nem szolgál téged, nem erősít, az egy idő után pusztít. Nem kell engedned ezt, kezdj el nemet mondani, bármilyen nehezedre esik is. Ne érezd magad elhagyatottnak és kirekesztetnek, hisz tele vagy életerővel! Talán érdemes lenne beszerezned egy napkövet és a napfonat csakrádra téve engedni, hogy átalakítsa elfojtott érzéseidet, indulataidat. Ez megtisztít és önbecsüléssel tölt fel majd. Képzeld el, hogy hamarosan az lesz az első a reggeli ébredés után, hogy őszinte örömet érzel! Örömet azért, mert megérted, egy csodás új nap vár rád, új lehetőségek, hogy beengedhess az életedbe jó embereket. Itt a te időd, a sorsod egy boldog, és jövedelmező élet felé terel. Ha már régóta fohászkodsz ezért tudnod kell, a nap innentől rád süt!

Obszidián

Az obszidián a gyökér csakrába kapcsolódik, és a feloldódás köve. Erős ösztönzést kértél most vele a változtatásra, az új gondolatokra, az új érzésekre, az új életre. Gyöngéd segítséget vársz ehhez a lépéshez. A tudatalattid ezt kiáltja: “Készen állok arra, hogy minden negativitás eltűnjön az életemből, utat adok a várva várt boldogságnak!”
Már érted, hogy mások sokkal kevésbé szerencsések, mint te, és mindenkinek megvan a saját problémája, nem csak neked. Emlékezz, hogy a féltékenység, keserűség és harag a legpusztítóbb érzelmek, melyek egy spirálba helyeznek. Ez a spirál lefelé vezet, egészen a szegénységig. A negatív gondolatok mérgek, melyek beteggé tesznek fizikailag is. Ez a te időd, hogy az összes hozott gondolatmintát átírhasd! Az energiablokkjaid gyorsan eltűnnek most, ha te is akarod! A közeljövőben megtalálod azt az erőt, ami megnyitja szívedet a világ felé. Sok sebet hordozol, de kezded érteni, hogy egyetlen módja a boldogságodnak, hogy hálásan tekints mindenre, amid van, ahelyett, hogy sajnálkoznál amiatt, ami nincs!

Howlit

Ha a howlit vonzott legjobban, akkor hamarosan üzenetet kapsz magasabb rendű helyről. Figyelj az álmaidra fokozottan mostanában! A furcsa gondolatokat tekintsd látomásnak, az ismétlődő számokra, szavakra is kapd fel a fejed. Valahonnan megérkezik az üzenet. Ösztönösen jó irányba tartasz egész életedben, mert nagyon erős az intuíciód és hallgatsz is rá. Ha álmatlanságtól szenvedsz, tudd, hogy nem hallgatsz magadra eléggé, azért történik. Engedd el a kétségeket, melyeket magaddal szemben támasztasz. Jól működik a hatodik érzéked. Ezt a követ csak olyan emberek választják, akik szoros összeköttetésben állnak a spirituális dimenziókkal. Ha ezt a követ a harmadik szemedre rakod, megnyitja más életek emlékeit, megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, az előző életekhez való hozzáférést. Egy angyal segítőd legmerészebb álmaidat szeretné valóra váltani, cserébe csak a hitet kéri tőled.
Ez a kő szerencsét hoz akkor is, ha gyermeket vársz, egészséges, erős babát jósol.

Jáspis

A dalmata jáspis arra akarja emlékeztetni a választóját, hogy mindannyian lelki lények vagyunk egy szilárd burkolatban. Lehet, hogy régóta depressziós, frusztrált, vagy túlzottan ideges vagy, esetleg túl cinikussá váltál? 
Mielőtt ismét éteri energiává válunk, várhatóan egy hosszú életünk van még ezen a bolygón! Úgyhogy élvezd!
Még a legnehezebb helyzetet is könnyen túl lehet élni humorral, ha nem magunk, akkor a szeretteink kedvéért. A humorérzék tökéletesen egyesíti a családokat, barátokat. Minden második nevetés segít nekünk legyőzni a nehézségeket. Az örömteli, szívből jövő pedig egy üzenetet küld a világ és az Univerzum számára arról, hogy nem adod fel, és ez fog elvinni odáig, hogy megkapod amit akarsz! A jáspis arra is emlékeztet, hogy erőnk valódi forrása egyéni akaratunknál vagy személyes igyekezetünknél sokkal mélyebbről fakad. Ennek tudatában segít szerénynek maradni és olyan nyitottá válni, aki mindig képes magába fogadni az élet új erőit. Ez a kristály a belső hangodat kiáltja: “Szeretnék újra játszani!” (Kattints ide a Müller Péter: Ezt a titkot csak kevesen tudják…! című bejegyzésemért!)
A dalmata jáspis továbbá jelképe a dohányzás elleni küzdelemnek is. Tehát, ha valaha is gondolkodtál rajta, hogy feladod ezt a szokást, akkor tudnod kell, itt az ideje!

https://illuzio.cafeblog.hu/2017/03/02/valassz-egy-kovet-es-tudd-meg-mit-mutat-meg-szamodra-szemelyisegteszt/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6714977092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2019.08.21. 14:55:45

a kanadai vajon melyiket választja?
:D
süti beállítások módosítása