He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A titokzatos Rúna kövek személyiségedet is hordozza

2019.08.05. 07:59 guma

Válassz egy Rúna követ, ami választ ad aktuális kérdésedre!

A vikingek hite szerint, a titkos tanok félszemű istene, Odin ajándékozta nekik ezt az írásformát. A legrégebbi rúnaírásos feliratok kb. 150-ből származnak. A rúna szó gótul titkot, ófelnémet nyelven pedig mormogást, bűvös cselekedetet, feliratot jelent. A rúnafeliratokat legtöbbször kardok pengéjébe, ékszerekbe, serlegekbe és más használati tárgyakba, illetve sziklákba vésve találjuk.  A keresztény vallás felvételével a rúnákat a latin ábécé rendszerint leváltotta, úgy 700-ban Közép-Európában, majd 1100 körül Skandináviában is. Akárhogyan is, a rúnaírás az utóbbi területen bizonyos célokra még sokkal tovább fennmaradt; legtovább Svédország egyes vidékein, ahol még a 20. században is használták (dekorációs célokra). /Wikipedia.org/

(Codex Runicus)

Minden rúnának saját neve van, az általuk jelölt hangnak megfelelően választva. A 24 Fuþark rúnát használják a jövendőmondáshoz, különleges, energetikai üzenetet, titkot képes közvetíteni annak, aki kiválasztja. Gazdag szimbolikájú, a természethez, csillagokhoz köthető.

1. Csendesedj el egy kicsit és tedd fel magadban azt a kérdést, ami a legjobban foglalkoztat, amire útmutatást szeretnél kapni.

2. Ha a kérdés megvan, vess egy pillantást a kövekre és válaszd ki azt, amelyik a leginkább kiemelkedik számodra! Ezután keresd meg a hozzátartozó magyarázatot.

1.Fehu

Ez a rúna szimbólizálja gazdagságot, pénzügyi helyzetet, valamint kötelezettséget is. Azt jelzi, hogy meg kell vizsgálni a pénzügyi helyzetet. Jelentheti, hogy a pénz úton van és hamarosan profitálsz valamiből, amiért keményen megdolgoztál a múltban. Szintén szerencsés jel lehet ahhoz, hogy saját üzletet indíts vagy egy új munkát vállalj el.

2.Uruz

Ez a rúna erőt és hatalmat jelképez, valamint annak szükségességét, hogy elfogadd az életedet teljes mértékben. Termékenységet, növekvő kreatívitást is jelöl, valamint erősödő szexuális energiára is utal. Szerencsés jelnek veheted, ha új kreatív terveid vannak a jövőre nézve, mert itt van hozzá az idő. Továbbá ha családot szeretnél alapítani, itt az idő!

3.Thurisaz

Ez a rúna szimbólizálja a nehézségeket és a küzdelmeket. Itt az ideje, hogy fordulj befelé és tárd fel magadban azokat a fájdalmakat, amelyek gátolnak a továbblépésben. Adj időt magadnak a meditatív állapotokra, amikor csak azon merengsz, milyen múltbeli érzéseket nyomsz el. Fontos ezt végigcsinálnod ahhoz, hogy önazonos lehess, és elengedd a neheztelést.

4. Ansuz

Ez a rúna szimbolizálja „Isteni Lélegzet”-ét, és azt jelzi, hogy a saját intuíciód nagyon erős, amire hallgatnod kell. Jelezheti, hogy megérett a lelked a gyógyító szerepre, és itt az idő ahhoz, hogy megkeresd személyes Mesteredet, aki segíti lelki ébredésedet. Kapcsolódnod kell belső magodhoz, és feltárni képességeidet.

5. Raidho

 
Ez a rúna utazást vagy egy bizonyos ciklust szimbólizál. Talán egy jelentőségteljes cikulus közepén tartasz az életedben, vagy fel kell készülnöd egy utazásra. Az út, amely rád vár lehet, arra fog szolgálni, hogy felnyissa a szemedet valamire. Jelzi továbbá, hogy az út során felsőbb védelmet kapsz, bátran vágj bele.

6. Kaunaz

Ez a rúna a kreativitást, inspirációt és bölcsességet szimbolizálja. Alkalmas az idő arra,hogy megoldj egy problémát vagy helyzetet, amely felmerült már, de eddig elodáztad. Engedd el a szorongást vagy félelmet,mert már felkészültél rá belül, meg van az erőd ahhoz, hogy dolgozz rajta. Arra is utal, hogy el kell engedned egy régi szokást vagy sérelmet, hogy tisztán láss.

7. Gebo

Ez a rúna azt mutatja, hogy úton van feléd egy váratlan szerencse, egy ajándék! Ez pozitív előjel a szeretetre és emberi kapcsolatokra is, sőt a termékenységre is. Az egyik legszerencsésebb szimbólum. A Világegyetem nagylelkűségét jelzi, valamit visszakapsz a sok jóból, amit eddig adtál.

8. Wunju

Ez a rúna szimbólizálja az örömöt és a célok elérését. Te már keményen dolgozol egy ideje a céljaidért, és most eljött az idő, hogy hátradőlhetsz és lazíthatsz. Az idő, hogy élvezd végre az életet. Tervezz be egy kis pihenést, mert megérdemled. A rúna jelzi, hogy ehhez megkapsz minden támogatást.

9. Hagalaz

Ez a rúna szimbolizálja a vihart, ami azt jelzi, hogy nagy szükség van életed valamely területén a változásra. Amikor megérkezik, már nem tologathatod a dolgot amit eddig ügyesen megtettél, azonnali változást fog hozni, hogy az egészséged, jóléted és nyugalmad helyreálljon. Itt az idő elengedni a régi mintákat, ne szabotáld saját boldogságodat!

10. Naudiz

Ez a rúna szimbolizálja beteljesületlen vágyaidat. Talán van egy álmod, egy kívánság, melyet már eltemetett a félelem, vagy önbizalomhiány. Eljött az idő, hogy visszaigényeld a bizalmat,  elkezdd az életedet úgy, hogy jól érzed magad benne. Azt is jelezheti, hogy eljött az idő, amikor a nehézségeidnek búcsút inthetsz.

11. Isa

Ez a rúna a “Jég”, ami azt jelzi, itt az ideje elmélkedni magadon. A dolgok “befagytak” az életedben most, türelemre van szükséged, mert még nem döntöttél valamiben határozottan. Nem egyértelmű, hogy mit akarsz, ezért az energiádat blokkoltad. Szükséges, hogy ez idő alatt végezz testmozgást, és menj ki a természetbe. Ezek segítenek feloldani a blokkot.

12. Jara

Ez a rúna a ciklusokat szimbolizálja, azt jelzi, hogy életed egy új fázisba lép át. Talán te is érzed, hogy új fejezet kezdődik, és elég motivált is vagy már hozzá. Eljött az idő, hogy kiseperd a házat. Ahhoz, hogy utat engedj az újnak, a frissnek, ki kell dobálnod a régi, elavultat. Ez pozitív előjel a növekedésre, gyarapodásra, és a termékenységre is.

Válassz egy követ és tudd meg mit mutat meg számodra! – személyiségteszt

13. Eihwaz

Ez a rúna azt üzeni számodra, hogy nézz szembe a félelmeiddel. Ne engedd, hogy uralkodjanak az életeden, vagy egy bizonyos helyzeten. A rúna mutatja, hogy egy teljes életet átalakító változáson mész éppen keresztül, ami segít felfedezni a valódi céljaidat. Lehet, hogy nem könnyű időszakon kell most átmenned, de a kő mutatja: ott a fény, az alagút végén!

14. Perthu

Ez a rúna szimbolizálja a mágiát és az erőt, méghozzá így együtt, a mágikus erőt! Megvan a képességed ahhoz, hogy a legnehezebb helyzetből is előnyt kovácsolj. Ez az energia, amelyet működtetsz bármire képessé tesz az életben. Hagyd, hogy a világegyetem vezessen az utadon, és segítsen. Neked most annyi a dolgod, hogy meghalld a belső üzeneteket, melyeket egyre erősebben küldenek.

15. Algiz

Ez a rúna védelmet és isteni útmutatást szimbolizál. A támogatást egyértelműen küldik számodra, te légy nyitott rá, és kérd a megértést. Arra is utal, hogy egyformán fordíts figyelmet a lelki és testi egészségedre.

16. Sowulo

Ez a rúna a “Nap”, azt jelzi választójának, hogy nagyon pozitív eredményre számíthat. Vitalitása és ereje emelkedik, és a megoldások, ajándékok most az ölébe hullanak. Ez egy nagyon szerencsés előjele az egészségnek és karriernek is. Használd ezt az előnyt okosan! 

17. Teiwaz

Ez a rúna szimbolizálja a kötelességeket és fegyelmet. Itt az idő, hogy a részleteket is megfigyeld, ne csak a felszínt. Nézd kicsit tovább a dolgaidat egészen közelről, mielőtt továbblépsz. Ne siess, ne kapkodj, valamilyen döntést kell meghoznod a közeljövőben, amiben körültekintőnek kell lenned. Azt is jelzi, hogy pihenésre, feltöltődésre van szükséged. 

18. Berkana

Ez a rúna a gyógyulást és újrakezdést szimbolizálja. Ne hátrafelé tekints, hagyd a múltban azt, aminek ott a helye. Most arra van szükséged, hogy felszívd az erődet és fordulj arccal a jövő felé. Itt az idő a lelki gyógyuláshoz!

19. Ehwaz

Ez a rúna szimbolizálja, hogy itt az idő az újrakezdéshez. Lépj ki a régiből úgy, hogy nem foglalkozol mások véleményével. Legyen hited saját magadban és a döntésedben. Ne félj kiállni magadért és az igazságodért! Nagyon hasznos lesz számodra hosszútávon, ha felvállalod amit gondolsz. 

20. Mannaz

Ez a rúna a “Férfi”-t jelöli a kérdésre adott válaszban, családban, barátok között vagy akár a közösségben. Talán itt az ideje, hogy lezárj néhány kapcsolatot az életedben, hogy felülvizsgáld, azok javadra vannak-e még tényleg. Tényleg támogatóan vesznek részt családtagjaid és barátaid az életedbe?

21. Laguz

Ez a rúna az érzelmeket és a tudatalattit szimbolizálja. A rejtett gondolatok és érzések éppen felszínre emelkednek benned, ezért itt az idő, hogy nagyon erősen figyelj befelé. Ne félj az ott talált intuícióktól és érzésektől, inkább használd útmutatóként őket. Lehet, hogy némi munkát is bele kell raknod, hogy felszabaduljanak ezek az üzeneteket, de meg fogja érni, majd meglátod!

22. Ingwaz

Ez a rúna a munkát és termékenységet jelképezi. Pozitív előjel a pályafutásod során. Most van itt a tökéletes idő, hogy kiugrást érj el a karrierredben és nagyobb célt szolgálj! Erre az időre vártál, ne habozz megvalósítani, amit régóta tervezel!

23. Dagaz

Ez a rúna a boldogság, aktivitás és elégedettség jele. Mondhatnánk, “ez a te napod”! A dolgok az öledbe hullanak, bármire is vágysz. Most egy olyan mágneses energiát használsz, amely minden előnyt magadhoz képes húzni. Bármit is kérdeztél, a válasz tökéletesen pozitív.

24. Othala

Ez a rúna szimbolizálja a családi kötelék megerősítését. Lehet, hogy házasságkötést, de gyermekáldást is jelenthet. Vagy, hogy egy elromlott családi kapcsolat meggyógyul. Azt is jelezheti, hogy örökölsz valamit.

(inspiráció: theearthchild.co.za, foreverconscious.com )

Érdemes saját használatra elkészíteni folyami kövecskékkel, melyet magad gyűjtesz és festesz meg. Tisztítsd holdfényre rakva, hideg folyóvízzel 1-2 percig átmosva. Kis szütyőben téve ajándéknak is nagyon szép.
De ide is bármikor visszatérhetsz, ha elmented az oldalt és újabb üzenetet kérhetsz, hogy megerősítsd intuíciódat!

https://illuzio.cafeblog.hu/2017/03/07/valassz-egy-runa-kovet-ami-valaszt-ad-aktualis-kerdesedre/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1814977024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása