He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az America’s Got Talent versenyzői között ismét magyar van

2019.07.17. 05:56 guma

Párja a hajánál fogva tartotta Lorettát a továbbjutást jelentő produkcióban

 Állva tapsolt a zsűri Antal Lorettának (23) és olasz származású párjának, Daniel Togninak (32) az America’s Got Talent című amerikai tehetségkutatóban, ahol légtornász-produkciójukkal mindenkit lenyűgöztek.

Állva tapsolt a zsűri és a közönség az America's Got Talent válogatóján Antal Lorettának és olasz partnerének, Daniel Togninak. A Duo Togni akrobatakettős elkápráztatta az egybegyűlteket. 

„Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America's Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk” – mesélte a Blikknek Antal Loretta, aki olasz származású partnerével, Daniel Tognival meghódította az America's Got Talent zsűrijét és közönségét. Állva tapsoltak nekik. 

Loretta többméteres magasságban hajt végre elképesztő mutatványokat. Mint mondta: a válogatóról nem árulhat el túl sok mindent, hiszen még csak bizonyos részletek kerültek adásba. Például az, amikor párja a hajánál fogva lógatja őt. 

„A barátommal még 2013-ban ismerkedtem meg a Fővárosi Nagycirkuszban. 2015 óta dolgozunk együtt, és úgy tűnik, nagyon sikeres a párosunk” – folytatta Loretta, aki azt is elárulta, hogy partnerével az életben is egy párt alkotnak. Mielőtt artista lett, hagymatermesztéssel foglalkozott Makón. 

https://www.life.hu/kult/20190717-magyar-lany-es-partnere-buvolte-el-az-americas-got-talent-zsurijet.html?utm_source=hirkereso

Állva tapsolt nekik az America’s Got Talent zsűrije: mindenki a magyar akrobataduót csodálja – Loretta szépségére külön is érdemes figyelmet fordítani, nézze csak

Állva tapsolt nekik az America’s Got Talent zsűrije: mindenki a magyar akrobataduót csodálja – Loretta szépségére külön is érdemes figyelmet fordítani, nézze csak

A duó 2018-ban már különdíjat nyert életük első cirkuszfesztiválján, most azonban a nagy amerikai álom beteljesülésének küszöbén állnak. 

– Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott. Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America’s Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk – kezdte a többméteres magasságokban lenyűgöző mutatványokat végrehajtó Loretta. – Végül minden rendben ment: a közönség a zsűrivel együtt állva tapsolt nekünk, ám egyelőre erről többet nem árulhatok el. Pár részletet adtak még csak le az adásból, ezeken többek között az is látható, hogy a hajamnál fogva lógat a párom – folytatta a fiatal lány, aki a partnerével együtt már javában készül a következő körre, hiszen a zsűri egyöntetűen úgy döntött: továbbjutottak. 

Loretta a Duo Togni nevű formációval sikert sikerre halmoz: 2018-ban a nagynevű Cirque Du Soleil társulatnál remekeltek. 

– A barátommal még 2013-ban ismerkedtem meg a Fővárosi Nagycirkuszban. 2015 óta dolgozunk együtt, és úgy tűnik, nagyon sikeres a párosunk – mosolygott Loretta, aki mielőtt légtornász lett, hagymatermesztéssel foglalkozott. – Az egyik artista ismerősöm hívott el évekkel ezelőtt az egyik fellépésére, ami lenyűgözött. Úgy éreztem, ez az, amit mindig is kerestem, ez hiányzott az életemből. Felvételiztem a Baross Imre artistaképzőbe, ahol adtak egy esélyt, bár semmi alapom nem volt, csak egy spárgám. Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a testem további fejlesztésével, sokat sírtam, kínoztam magam, hogy eljussak egy bizonyos szinte. Nem volt könnyű a makói hagymatermelői életem után professzionális légtornásszá válni – zárta az artista.

Antal Loretta (23) és Daniel Togni (32) a magánéletben is egy pár /Fotó: Instagram

Loretta mozdulatai Instagramon is hódítanak /Fotó: Instagram

A fiatal magyar lány bárhol képes olyan mozdulatokra, amit látva a legtöbben csak meresztgetik a szemüket /Fotó: Instagram

https://www.blikk.hu/galeria/americas-got-talent-magyar-artistaduo-antal-loretta-allva-tapsoltak/y3gl9s0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1814957696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása