He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jól gondold meg melyik pitét választod :-)

2019.07.11. 07:58 guma

TESZT - Válassz egy pitét, és tudd meg, ez mit árul el a személyiségedről

Az alábbi öt pite közül te melyiket ennéd meg elsőnként? A választásod a legfőbb tulajdonságaidról árulkodik.

Minden apró, érzelmeken alapuló döntés elárul valamit a személyiségedről. Ezért is olyan klasszak a személyiségtesztek, hiszen többet megtudhatsz magadról, mint gondoltad volna. Ebben segít az alábbi kép is. Nézd meg az alábbi öt pitét, majd gondolkodás nélkül, gyorsan válaszd ki azt, amelyiket a legszívesebben megkóstolnád. Aztán görgess tovább, és tudd meg mit árul el mindez rólad. forrás: brightside

1. Kör alakú pite

Analitikus személyiség vagy, aki képes úgy gondolkodni, ahogy mások nem. Talán épp ez az oka annak, hogy sokszor olyan szituációkra is megoldást találsz, amelyre mások nem voltak képesek. Utálod pazarolni az időt, ezért szeretsz mindent hatékonyan és jól beosztva megcsinálni, legyen szó kutyasétáltatásról, autómosásról vagy főzésről. Te sosem vagy szétszórt, hiszen mindig mindennek megvan nálad a helye.

2. Ötszög alakú pite

Mindig is az a típus voltál, aki jól elvan egyedül is, és nincs szükséged mindenhez társaságra. Neked nem okoz gondot, hogy egyedül menj el moziba vagy vacsizni! Sokszor mondták már, hogy nagyon jók a megérzéseid, és jól átlátod a különféle szitukat, amiről az tehet, hogy az évek során egyre ügyesebben megtanultál olvasni másokban. Igazán nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagy!

3. Sokszög pite

Kreatív és innovatív lelked van, mindig vannak jó ötleteid, és rendkívül gyorsan tudsz inspirálódni is. Megszoktad már, hogy többnyire te vagy a társaság lelke, hiszen nem csak imádsz beszélgetni, de azt is tudod, hogyan találd meg bárkivel a közös nevezőt. Lelkes, vidám természeted van, így nálad nemhogy félig tele van a pohár, de szinte túlcsordul! Érthető, hogy mindig sok barát vesz körül téged.

4. Csillag pite

Született vezető vagy, igazi irányító személyiség. Szereted a kihívásokat, az elutasítást pedig nem ismered. Ügyesen kezeled a felmerülő problémákat, és mindegy, milyen reménytelennek tűnik a helyzet, te végül győztesen jössz ki belőle. Ez pedig a hétköznapjaidban is megmutatkozik, hiszen szereted mindenkinek megmondani, mit csináljanak, és mi lenne szerinted a helyes megoldás.

5. Szív alakú pite

Romantikus lélek vagy, ráadásul rendkívül gondoskodó és érzelmes típus. Az emberek gyakran mesélnek neked olyan dolgokról is, amelyek kimondottan személyesek, mert tudják, hogy te meghallgatod őket, és megbízhatnak benned. Nagyon hűséges vagy, a szerelemben és a barátságban egyaránt, a konfliktusokat pedig utálod. Nagyon ritkán mész bele vitákba, inkább csöndben maradsz, és elviseled, hogy nem a te akaratod érvényesül.

https://www.joy.hu/valassz-egy-pitet-szemelyisegteszt-onismeret-116882

 

Az alábbi öt pite közül te melyiket ennéd meg elsőnként? A választásod a legfőbb tulajdonságaidról árulkodik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7914935736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása