He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az autóversenyző (1968)

2019.04.17. 07:58 guma

Egy szerencsétlen baleset is elég, hogy egy zseniális autóversenyző karrierje derékba törjön. Ez történik François Holinnel is, aki egy véletlen ütközéskor versenyzőtársa halálát okozta, és ezért megfosztják versenyzői engedélyétől. Ho ettől kezdve megállíthatatlanul csúszik lefelé a lejtőn. Kezdetben egy gengszterbanda szolgálatába áll, de elege lesz primitív főnökei szeszélyeiből, és saját szakállára kezd bankot rabolni. Úgy gondolja, aki képes Franciaország legszigorúbban őrzött börtönéből meglógni, annak nem okoz gondot vérontás nélkül, pár perc alatt mesés összeget rabolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1514739367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása