He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Amikor a kormány helyett a párt válaszol...

2019.03.09. 05:45 guma

A kormány azért szívatja a közszférában dolgozókat, mert Gyurcsány

Szokásos hétvégi bohózat, hogy el ne szokjunk tőle.

DK: A közszférában dolgozókat is kizsigereli a kormány – Tiltakozunk a rabszolgatörvény ellen!

 A kormányhivatalok, járási hivatalok munkatársainak március elsejétől szigorúbb munkahelyi szabályokkal kell szembenézniük. Nem számít bele az ebédszünet fél órája a munkaidőbe, az alapszabadság 25 napról 20 napra csökken, nem jár cafeteria, és nem fizetik ki a túlórákat se. 
     A Demokratikus Koalíció tiltakozik a közszolgákat sújtó értelmetlen, kizsigerelő szabályzat ellen. Az európai magyarok elutasítják a rabszolgatörvényt minden formájában. A valódi hazafiak tisztában vannak azzal, hogy a túlhajszolt hivatali dolgozók nem lesznek hatékonyabbak, és az ügyfelekhez való hozzáállásukon sem fognak javítani a ki nem fizetett túlórák. Az európai magyarok, a hazafiak küzdenek a munkavállalók jogaiért!

Arató Gergely
frakcióvezető helyettes, országgyűlési képviselő
DK (MTI-OS)

A közleményre természetesen haladéktalanul válaszolt a – na ki? – hát persze, a Fidesz. Nem a kormány, hanem egy párt. Szokásosan lényegretörő válasz született, melynek lényege: Gyurcsány, elmútnyócév.

A Gyurcsány-Bajnai kormány egyhavi fizetést vett el a köztisztviselőktől – reagálás Arató Gergely (DK) közleményére

A Gyurcsány-Bajnai kormány egyhavi fizetést vett el a köztisztviselőktől. Most a köztisztviselők 30 százalékos fizetésemelést kaptak és fel nem használt szabadságukat egy összegben megtérítjük. Ez a különbség a Gyurcsány-kormány és a polgári kormány hozzáállása között. (MTI-OS)

https://kolozsvaros.com/rovidek/a-kormany-azert-szivatja-a-kozszferaban-dolgozokat-mert-gyurcsany/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7514678400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása