He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Hogyan működik Amerika

2018.12.03. 08:00 guma

A sorozat a levegőbe repít bennünket, hogy megismerjük azokat a hálózati rendszereket, amelyek Amerikát mozgásban tartják. Az epizódok madártávlatból mutatják be az Államok közlekedését és iparát. Youl Kwonnal, a sorozat műsorvezetőjével megismerhetjük, hogy miként működik ez a hihetetlenül hatalmas ország. Az American Revealed nyomon követi Kwont, ahogy átszeli Amerikát, hogy felderítse azokat a folyamatokat, amelyeken keresztül javakat és energiát termelnek, embereket és anyagokat szállítanak, hogy működtessék országukat. A sorozat túllép a fizikai infrastruktúrán és bemutatja azokat az embereket is, akik működésben tartják ezt a hatalmas gépezetet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2614248695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása