He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Egymilliárd dolláros agy (1967)

2018.10.31. 07:59 guma

Az ismert rendező 1967-ben készült, ma már szinte paródiának ható kémtörténete főszereplője a brit titkosszolgálat ügynöke, Harry Palmer, aki azt a megbízást kapja, hogy juttasson el Helsinkibe egy furcsa küldeményt. A hideg északi országban találkozik régi ismerősével, a volt CIA-ügynökkel, Leo Newbiginnel, valamint a szép és titokzatos Anyával. A munkadíj helyett azonban egyre szövevényesebb kalandokba keveredik. Leningrádban egy KGB-tiszttel, Texasban pedig egy őrült amerikai milliárdossal, egy erős magánhadsereg és egy óriási számítógép tulajdonosával kerül kapcsolatba. A fanatikus antikommunista Midwinter tábornok azt tervezi, hogy hadseregével egyenként lerohanja a szovjet tagköztársaságokat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6214196467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.09.01. 14:35:21

Michael Caine visszatér, mint Harry Palmer. Még mindig egy Bondnál reálisabb, hétköznapibb kém, aki sokkal emberközelibb akciókat hajt végre, de ugyanolyan hatékonysággal. Jók ezek a hidegháborús kémfilmek még ma is.
süti beállítások módosítása