He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Két nő- egy ház

2018.07.21. 07:57 guma

Csak úgy emlegették őket: a Nagy és a kis Edie. Edith Bouvier Beale az amerikai First Lady, Jacqueline Onassis Kennedy nagynénje volt, Edie pedig az unokatestvére. A két hölgy, a New York-i felső tízezer tagjaként a hetvenes évek elején vonul vissza a társasági élettől és a Long Island-i East Hamptonban lévő nyári rezidenciájukra, a Grey Gardensbe költöznek. A vagyonuk megcsappanásával egyenes arányban szűkül a külvilággal való kapcsolatuk. Ám újra a lapok címoldalára kerülnek, amikor az egészségügyi szolgálat járványveszély miatt ki akarja költöztetni őket a szellemházból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4414055466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása