He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Nemzetközi összefogással mentették ki a thaiföldi barlangból a focis fiúkat és edzőjüket

2018.07.10. 15:59 guma

Mindenki gratulációt, elismerést érdemel az emberfeletti munkáért! Köszönet a szervezőknek, búvároknak, minden segítő embernek!

Az összes fiút sikerült kimenteni a thaiföldi barlangból, az edző maradt utoljára 

Őt sem hagyták egyedül, a mentőosztagból több szakember is vele volt, amíg ki nem szabadították.

Elérkezett a thaiföldi barlangi mentőexpedíció utolsó, harmadik szakasza: kedden

a profi búvárokból álló osztag kihozta a több mint két hete bent rekedt ifjúsági focicsapat összes tagját, az edzőt hagyták utoljára.

Legvégül egy 19 fős egység merült alá a barlangba. Miután az utolsó négy fiút kihozták, az edzőjük sem maradt egyedül, vele van több szakember a haditengerészettől, aki a mentést segíti, beleértve egy ausztrál orvost is. A barlangból kijőve azonnal kórházba szállítják a fiúkat, legalább egy hétig tartják őket megfigyelés alatt. Úgy tudni, a kihozott fiúk állapotát stabilizálták, mindegyikük jól van, főleg a körülményekhez képest, bár maszkot és védőruhát kell viselniük egyelőre a fertőzésveszély miatt. Családtagjaikkal is csak üvegfalon keresztül találkozhatnak.

A mentés jól, a vártnál gyorsabb tempóban haladt eddig is, most már csak az edzőt kell kihozni. Külföldi lapinformációk szerint az utoljára kimentett fiú a csapat legkisebbje volt.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/az-osszes-fiut-sikerult-kimenteni-a-thaifoldi-barlangbol-az-edzo-maradt-utoljara/

Teljes siker: kimentették a thai focicsapat összes tagját

Három napig tartott az emberfeletti mentőakció: a 12 gyerek és edzőjük június 23-a óta volt a barlangrendszer foglya. A mélyből estére felért az orvos és három búvár, akik végig a fiúk mellett voltak.
https://zoom.hu/#!

https://24.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7714104937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása