He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Megtörtént Darwin dijas esetek a világból

2018.04.13. 07:54 guma

A kanadai rendőrök mélyen meg voltak döbbenve, amikor kiderült, hogy a Holden Day Wilson cég egyik legkiválóbb jogásza, név szerint Garry Hoy, nem annyira véletlen baleset, mint a saját elképesztő ostobasága következtében meghalt. A 39 éves férfi halálra zúzta magát, mikor egy csoport joghallgatónak be akarta mutatni, hogy milyen erős üvegből készült az irodája ablaka. Ahelyett, hogy valamilyen nehéz tárgyal kocogtatta volna meg, Hoy a vállával nekiugrott az ablaknak, és 24 emeletnyit zuhant, miután az üveg kitört.

----------------------------------

Egy pennsylvaniai férfi tahó haverjaival együtt sörözött háza hátsó verandáján, mikor egy mosómedvére lett figyelmes. Igazi ,, Na kisapám, ezt nem úszod meg szárazon" - stílusban a puskáját. AZ állat azonban mégis megúszta a negyvenegynéhány lövésből álló sortüzet, és sértetlenül bemenekült a csapadékelvezető csatornába. Az ember nem az a fajta volt, aki könnyen feladja, és egy húszliteres benzineskanna teljes tartalmát beöntötte a lefolyóba. Aztán utána mászott, hogy meggyújtsa (abban a reményben, hogy így kifüstölheti onnan az állatot).A robbanás kivetette a férfit a lyukból, és átdobta a ház fölött. Mikor később megkérdezték, azt nyilatkozta, hogy az egész história ,, nagyon frankon" sikeredett, és újra megcsinálná, ha biztos lenne benne, hogy nem sérül meg.

-------------------------------------

A 71 éves San Francisco - i nyugdíjas élete legnagyobb álmát valósította meg, amikor végül felszállhatott saját gyártmányú repülőgépével. 18 évet töltött garázsban a gép megépítésével, és a Wisconsin állambeli Kísérleti Repülőgép Szövetség légibemutatóját választotta az első próba repülés színhelyéül. A Szövetségi Légügyi Hatóság alapos vizsgálata után a nyugdíjas mérnök - néhány másodpercre - felszállhatott. A szerencsétlen férfi épphogy elhagyta a kifutópályát, amikor a motor lefulladt, a gép lezuhant, s ő maga szörnyethalt.

------------------

Egy kaliforniai férfit annyira felbosszantott a lakásán hemzsegő töméntelen csótány, hogy drasztikus lépésre szánta el magát. Felszerelkezett nyolc ,,Rovarbombával" - robbanószerkezet, amit arra terveztek, hogy nagy területen szórja szét a benne lévő rovarirtó szert, letelepedett, és várta, hogy a rovarok előjöjjenek. Sajnálatos módon elmulasztotta elolvasni a csomagoláson feltüntetett figyelmeztetést, miszerint egyszerre csak egy robbanószerkezetet ajánlatos felhasználni, és semmi körülmények közt nem alkalmazhatók zárt térben. Az egyszerre felrobbanó nyolc szerkezet őt magát kirepítette a lakásból, tüzet okozott, és az egész épületben súlyos szerkezeti károk keletkeztek. Mellékesen néhány csótány is megsérült.

--------------------------

Tragikus eseményről számoltak be Bombay városában: egy nyolcéves kisfiú megölte az öccsét: kimosta a mosógépben. Az ötletet egy tv-reklámból merítette, amelyben egy szutykos teddy mackót varázsolnak újjá teljes automata mosóprogrammal.

----------------------------

A malájok világszerte udvariasságukról híresek, így aztán nem meglepő annak az üzletembernek az esete, aki pechjére túl közel állt a labdát éppen megütni készülő játékostársához. Ahogy a játékos hátralendítette az ütőjét, fejen találta az üzletembert, és az elterült a földön. Az üzletember szinte azonnal felpattant, hosszasan elnézést kért, hogy akadályozta az ütés végrehajtásában, aztán holtan esett össze. A menetet a halott hibájára hivatkozva a játékostárs javára ítélték.

------------------------------

Az egyik St Louis - i élelmiszerüzletben egy férfi randalirozott, és támadóan lépett fel az eladóval szemben, aki megpróbálta kitessékelni. A 32 éves Robert Puelo felragadott egy hot - dogot, és megpróbálta egészben lenyelni, aztán fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök már holtan találták az üzlet előtti járdán. A halál oka: ,,15 cm - es hot - dog okozta fulladás" -állapították meg.

Egy francia férfinak éppen csak sikerült az öngyilkossági kísérlete. Nyilvánvalóan nem volt az az ember, aki kockáztat: először is felmászott egy meredek, a tengerre néző sziklafal tetejére, pányvát hurkolt a nyakára, a kötél másik végét pedig egy fához kötözte. Ekkor először bevett egy nagy adag patkányirtó szert, felgyújtotta magát, majd, miután leugrott, megpróbálta zuhanás közben még főbe is lőni magát. A golyó elkerülte a fejét, viszont eltalálta a kötelet, ezért a férfi égő teste egyenest a tengerbe zuhant. A tengervíz hatására nem csak a lángok aludtak ki, de a jéghideg víz okozta sokk miatt a férfi kihányta a patkányméreg nagy részét is. Nem lévén az az ember, aki olyan könnyen feladná, megpróbált kiúszni a nyílt tengerre, de a parti őrség kimentette. Még éppen maradt annyi ideje, hogy elmesélje történetét, mielőtt a testsúlyos kihűlése következtében meghalt.

-----------------------------

Ha valaki kijelenti, hogy napjainkban a férfiak jó dolgukban már teljesen elpuhultak, az nyilvánvalóan sose hallotta annak a rákhalásznak a történetét, akinek a működő csörlő elkapta a karját. A 33 éves halász, mikor az elé a választás elé került, hogy a gép bedarálja egész testét, vagy elveszti egyik karját, nagyon okosan a második lehetőséget választotta. Csupán az volt a kérdés, hogyan szabaduljon meg a karjától? A legtöbb ember ezen a ponton gondolkodóba esne, hősünk azonban egyszerűen elővette a zsebkését, és elkezdte nyiszálni a saját karját. Pillanatokon belül, bár egy végtaggal ,,rövidebben", de kiszabadult a gépezet fogságából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3413585641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása