He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Czeglédy Csaba veszélyes a Fideszre? Gyorsan "EL" kellett újra zárni? - hír, vélemény gyűjtemény

2018.03.04. 20:01 guma

A jognak asztalánál

czegledy-24_hu.jpg Kép: 24.hu

(El kell olvasni az egész posztot, nem csak az alábbi idézetet, mert ha ez igaz akkor amikor milliárdok "elveszhetnek" feneketlen zsebekben, tulajdonosaik meg szabadok, az azért nagyon durva! Viszont valakivel példát kell mutatni?)

 

… fontos tudni, hogy a mentelmi jog felfüggesztése csak és kizárólag arra az ügyre vonatkozik, amelyre azt kérték, és amelyben azt felfüggesztették. Semmilyen másik ügyre nem!

 

Amikor tegnap este 10-kor megjelentek a rendőrök, hogy Czeglédy Csabát őrizetbe vegyék, azt állították, hogy ezt egy másik büntető ügy miatt teszik. Ám állítólag a nyomozóhatóság ezt a „másik ügyet” egyesítette a 721. számú ügyhöz, bár erről mind a gyanúsítottat, mind a védőjét eddig elfelejtették értesíteni.

 

Namármost. Ha igaz az, hogy tényleg egyesítették, vagyis a két ügyben ugyanaz az eljárás folyik, azon a bizonyos 721. számon, akkor megszegték a Büntetőeljárási törvénynek azt a szabályát (Be. 126.§ (4). bekezdés), hogy „ugyanazon bűncselekmény miatt… az őrizetbe vétel újra nem rendelhető el.

 

Ám ha valóban egy másik ügyről lenne szó (vagyis nem egyesítették az előzőhöz, hanem külön eljárást indítottak), akkor a mentelmi jogról szóló törvényt szegték meg. A mentelmi jog felfüggesztése ugyanis csak és kizárólag arra az ügyre vonatkozik (a 721. számúra), amelyben a mentelmi jog felfüggesztését kérték és amelyben fel is függesztették.

 

Czeglédy Csaba ügyében eljáró hatóságok tehát vagy így, vagy úgy, de törvényt sértettek. Hogy vajon miért, azt a fantáziájukra bízom.

http://jog-asz.blog.hu/2018/03/03/a_jognak_asztalanal

Az NVB felfüggesztette Czeglédy Csaba mentelmi jogát

Felfüggesztette Czeglédy Csaba (független) képviselőjelölt mentelmi jogát pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Az NVB határozata ellen jogorvoslatnak nincs helye.

Az ülésen 4-en szavaztak a felfüggesztésre, 2-en ellene.

Czeglédy Csaba Vas megye 1. számú egyéni választókerületében, Szombathelyen indul jelöltként, nyilvántartásba vétele csütörtökön vált jogerőssé. Mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész indítványozta az NVB-nél pénteken, mert a jelölt és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságán. 

Az NVB következetes gyakorlatát folytatva pénteki ülésén azért függesztette fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát, mert a büntetőeljárás tárgyát képező cselekmény az idei országgyűlési képviselő-választás kiírása előtt történt és a büntetőeljárás nem áll összefüggésben a választási eljárással.

(MTI)

http://mandiner.hu/cikk/20180302_az_nvb_felfuggesztette_czegledy_csaba_mentelmi_jogat

Fidesz: Az NVB a jogszabályok szerint járt el Czeglédy Csaba ügyében

Az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ugyanis a baloldalhoz köthető bizottsági tagok egyértelműen a mentelmi jog fenntartása mellett érveltek – mondta Budai Gyula pénteken.

A Fidesz szerint a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a jogszabályoknak megfelelően járt el, amikor úgy döntött, felfüggeszti Czeglédy Csaba mentelmi jogát. 

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a bizottság pénteki ülése után, sajtótájékoztatón azt mondta: az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ugyanis a baloldalhoz köthető bizottsági tagok egyértelműen a mentelmi jog fenntartása mellett érveltek. Ez bizonyítja, hogy Czeglédy Csaba továbbra is ezer szállal kötődik az MSZP-hez és a DK-hoz – vélte.

Értékelése szerint a bizottság a hatályos jogszabályok szerint járt el. Egyértelműen megállapítható, hogy egy sokkal korábban indult ügyről van szó, és nincs összefüggésben Czeglédy Csaba képviselő-jelöltségével, jelöltté válásával – mutatott rá a kormánypárti politikus.

Hozzátette: az ügy menete egyértelmű, a legfőbb ügyész indítványozta a mentelmi jog felfüggesztését, az ő térfelén pattog a labda, neki kell indítványt tennie a bíróságnak a kényszerintézkedés elrendelésére, illetve a felfüggesztett nyomozás folytatására.

Budai Gyula kiemelte: egy ilyen súlyú bűncselekménynél, ahol több mint 6,3 milliárd forint az elkövetési érték, teljesen indokolt a kényszerintézkedés, és innentől azok a jogi kiskapuk, amelyek a képviselő-jelöltté válással lehetőséget biztosítanak Czeglédy Csabának az előzetes letartóztatás felfüggesztésére, megszűnnek.

(MTI)

http://mandiner.hu/cikk/20180302_fidesz_az_nvb_a_jogszabalyok_szerint_jart_el_czegledy_csaba_ugyeben

Elszigetelték Czeglédyt a külvilágtól

Egy korábbi tárgyalásra vezetik Czeglédy Csabát. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Minden módon megpróbálja megakadályozni a hatalom, hogy Czeglédy Csaba beszélhessen a nyilvánossághoz. Jelenleg a szegedi rendőrkapitányságon tartják fogva a csütörtökön szabadon engedett, majd péntek éjjel újra letartóztatott politikust, ám úgy tudni, a rendőrök még azt sem teszik lehetővé, hogy beszélhessen a védőivel.

A rendőrségi fogdában saját telefont nem használhat, egyetlen lehetősége az lenne, ha egy folyosói pénzbedobós telefonon felhívhatná az ügyvédjét, ám Czeglédy a fogdába nem vihetett be értékeket, így aprópénz sincs nála. Úgy tudni, hogy a politikus arra kérte a helyi rendőröket, legalább pár száz forintot adjanak kölcsön neki, hogy értesíthesse a jogászait, ám erre sem voltak hajlandók a szegedi kapitányságon.

Mint arról már beszámoltunk, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) pénteken feltűnően gyorsan őrizetbe vette a politikust azok után, hogy a Patyi András vezette Nemzeti Választási Bizottság (NVB) aznap Polt Péter legfőbb ügyész indítványára felfüggesztette a korábban képviselőjelöltként nyilvántartásba vett Czeglédy Csaba mentelmi jogát. Gyakorlatilag alig száradt meg a tinta az NVB határozatán, a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatósága határozatában egy korábbi gyanúsításával összefüggő, ám új bűnüggyel kapcsolatban döntött Czeglédy előzetes letartóztatása mellett.

A hatóság sietsége azért is feltűnő, mivel korábban a baloldali ügyvédet milliárdos költségvetési csalás gyanújával tartották 8 és fél hónapon keresztül előzetesben és a kampányidőszakra időzített nyomozást finoman szólva sem kapkodták el az adónyomozók. Czeglédyt a nyolc hónap alatt mindössze egyszer hallgatták ki, illetve az ügyben nyáron lefoglalt bizonyítékokat tartalmazó zsákokat is csak hónapokkal később bontották ki a nyomozók. Az ügyben azóta sem történt vádemelés, az ügyészség eddig semmiféle bizonyítékkal nem támasztotta alá az előzetes letartóztatás szükségességét.

Csak nemrégiben annyit közöltek - nem sokkal az előtt, hogy Czeglédy bejelentette volna, hogy indul a választásokon -, a korábbi 3 milliárdos adócsalás helyett immáron 6 milliárdos csalással gyanúsították meg a politikust. Amíg az ügyészség láthatóan nyolc és fél hónapon ált ült az ügyön, addig a bent tartott és védekezésre képtelen Czeglédyvel szemben lejárató kampányt indított a Fidesz. A kormánypárti sajtó naponta cikkezett Czeglédy bűnösségéről, cikkeik alapjául gyakran a "károsult diákokat képviselő" - Czeglédy konkurrenseihez, illetve a fideszes erős ember Kósa Lajoshoz szorosan kötődő lobbista - Fiák István ügyvéd kijelentései szolgáltak, amelyeket utóbb rendre valótlannak ítélt a bíróság. A Fidesz mindezek ellenére parlamenti határozatba foglalta Czeglédy bűnösségét.

Bár a büntetőeljárásról szóló jogszabályok alapján ugyanazért a gyanúsításért nem lehetett volna újra előzetesbe csukni Czeglédy Csabát, a NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatóságának pénteken kiállított újabb határozatában már különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás szerepel. A hatóság egy régi, meglehetősen zavaros, tavaly ősszel feljelentésbe torkollott ügyet vett elő és nagy hirtelen azzal gyanúsította meg Czeglédyt, hogy az általa vezetett Human Operator Zrt. csalárd módon nem tett eleget egy jogerős bírósági ítéletben eldöntött fizetési kötelezettségének.

A NAV ebben az ügyben is arra hivatkozik, hogy "fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye". Dacára, hogy Czeglédy a csütörtöki szabadulása után sem tűnt, hanem elment a NVB ülésére, majd onnan családjához, Szombathelyre távozott, ahol egy baráti beszélgetésről hívták el péntek késő este a NAV nyomozói azzal, hogy a lakásán várják, majd rögtön letartóztatták és még aznap éjjel visszavitték Szegedre.

 http://nepszava.hu/cikk/1154346-elszigeteltek-czegledyt-a-kulvilagtol

Ismét őrizetbe vették Czeglédy Csabát

Pénteken este ismét őrizetbe vették a korábban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett – hat milliárd forintot meghaladó – költségvetési csalással gyanúsított, és a tavaly nyár óta tartó előzetes letartóztatásból mentelmi joga miatt csütörtökön szabadult Czeglédy Csabát, aki független jelöltként indul az országgyűlési választáson Szombathely 1-es számú választókerületében.

A politikus mentelmi jogát a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a legfőbb ügyész kérésére péntek délután függesztette fel, és internetes hírportálok szerint már aznap este őrizetbe vették szombathelyi lakásán a NAV nyomozói. Az őrizetbe vételre a nyilvánosságra került információk szerint egy szintén nagy vagyoni kárt okozó, üzletszerűen elkövetett gazdasági jellegű bűncselekmény miatt került sor.

Az őrizetbe vételt az ügy tárgyi súlyával, a szökés, elrejtőzés, a tanúk esetleges befolyásolása, illetve a bűnismétlés veszélyeivel indokolta a nyomozó hatóság. Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt), ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

(MTI)

http://mandiner.hu/cikk/20180303_ismet_orizetbe_vettek_czegledy_csabat

Felfüggesztette Czeglédy Csaba mentelmi jogát az NVB

Felfüggesztette Czeglédy Csaba képviselőjelölt mentelmi jogát pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), fellebbezni nem lehet.

Polt Péter legfőbb ügyész péntek reggel kezdeményezte a szombathelyi független jelölt, amúgy baloldali önkormányzati képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. 

Az NVB azért döntött a felfüggesztés mellett, mert Czeglédy ellen a nyomozás már a választás kiírása előtt megkezdődött. Azzal gyanúsítják, hogy több mint 6 milliárd forint adót és járulékot csalt el, amikor diákmunkások közvetítésével foglalkozott. 

Czeglédy tavaly nyár óta volt előzetes letartóztatásban, de amikor jelölt lett, akkor meg kellett szüntetni ellene az eljárást. Most folytathatják. 

https://444.hu/2018/03/02/felfuggesztette-czegledy-csaba-mentelmi-jogat-az-nvb

Egy napig volt szabad: Újra őrizetbe vették Czeglédy Csabát

Pár órája még nyilatkozott  fotó©

Alig egy napot volt szabad Czeglédy Csaba, a hvg.hu információi szerint pénteken este újra őrizetbe vették. A csalással vádolt, de a választáson független képviselőként induló Czeglédy mentelmi jogát péntek délután függesztette fel a választási bizottság, este már várták szombathelyi lakásánál, és egy másik, de a korábbi gyanúval összefüggő bűncselekményre hivatkozva visszavitték a szegedi börtönbe.

A NAV Dél-Alföldi Bűnügyi Igazgatóságának határozata alapján elrendelték az előzetesből alig 24 órája szabadult Czeglédy őrizetbe vételét - derül ki a birtokunba került dokumentumból. Az eljárás tavaly nyár óta folyt ellene különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt, ebben a határozatban erre a korábbi eljárásra hivatkozva, de egy másik bűncselekmény, a különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás miatt vitték újra börtönbe.

Az őrizetbe vétel 72 órán át tarthat, ismét az ügy tárgyi súlyával, valamint azzal indokolják, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Hazaért Szombathelyre, elmentek vacsorázni, de már mentek érte

Egy hozzá közeli, névtelenséget kérő forrásból úgy tudjuk, hogy a Szombathelyre pénteken az esti órákban visszatérő Czeglédy családtagjaival, barátaival vacsorázott egy helyi étterembe, mikor hívták, hogy jelenjen meg a lakásán, mert a NAV emberei várják. Innen vitték el, illetve vették őrizetbe és állítólag újra Szegedre viszik, ahol korábban is töltötte az előzetes letartóztatását.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek délután úgy döntött, felfüggeszti a mentelmi jogát, amit azzal szerzett, hogy független képviselő-jelöltként indul a választáson. A testület 4:2 arányban döntött a mentelmi jog felfüggesztéséről, az NVB azért döntött így, mert a büntetőeljárás tárgyát képező ügy a választás kiírása előtt történt és az eljárás nem áll összefüggésben a választási eljárással.

Ugyanazért megint nem lehetett volna őrizetbe venni

Czeglédy a döntés után nyilatkozott, kifejezetten hangsúlyozta, hogy a büntetőeljárási szabályok alapján ugyanazért a bűncselekményért nem vehetik még egyszer őrizetbe - itt megnézheti videónkat.

Utalt arra, hogy a birtokába került, Elios-szerződésekkel kapcsolatos információkat napokon belül megosztaná az újságírókkal, mert félő, hogy utána már nem lesz rá lehetősége. Azt mondta, a kormánypártoknak van félnivalójuk attól, hogy ő szabadlábon van.

Polt Péter tőle szokatlan tempóval lépett

Czeglédy Csaba csütörtökön szabadult előzetes letartóztatásból, miután hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelöltté vált, így megilleti a mentelmi jog. Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését a Nemzeti Választási Bizottságnál, amely most meghozta a döntést.

Czeglédy Csaba és társai ellen bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás. A gyanú szerint a vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka közvetítéssel foglalkozott, és a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

http://hvg.hu/itthon/20180302_Visszavittek_Ujra_orizetbe_vettek_Czegledy_Csabat

Több mint négy órán keresztül tartott Czeglédy kihallgatása

2018. March. 03. 18:56

Több mint négy órán keresztül tartott Czeglédy Csaba szombati kihallgatása Szegeden. A Sztárklikk információi szerint, az ügyvédei hiába jeleztek súlyos szabálytalanságokat az eljárással kapcsolatban, a rendőrök semmire sem reagáltak. Előzetes letartóztatásáról várhatóan holnap vagy hétfőn döntenek.

Mint ismert, péntek éjszaka a NAV nyomozói úgy döntöttek, hogy nem várnak hétfőig, őrizetbe vették Czeglédy Csabát.

A volt szocialista politikus csütörtökön szabadult előzetes letartóztatásból, miután hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelöltté vált, így megillette a mentelmi jog. Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Czeglédy mentelmi jogának felfüggesztését a Nemzeti Választási Bizottságnál, amelyet rekord gyorsasággal el is bíráltak.

A Nemzeti Választási Bizottság péntek délután úgy döntött, felfüggeszti az előzetesből kikerült képviselő-jelölt, Czeglédy Csaba mentelmi jogát. A testület 4:2 arányban döntött a mentelmi jog felfüggesztéséről. A döntéshez kétharmad kellett.

Czeglédy Csaba meghurcoltatása miatt vasárnap délután tüntetés lesz Budapesten. A felszólalók listáján olyan nevek olvashatóak, mint Lendvai Ildikó, Iványi Gábor és Mécs Imre.

http://www.sztarklikk.hu/kozelet/tobb-mint-negy-oran-keresztul-tartott-czegledy-kihallgatasa/334838

Ezek hülyék

A Fidesz szerint Molnár Gyula MSZP-elnöknek, Karácsony Gergelynek, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének és Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének válaszolnia kell arra, hogy kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával, amíg az ügyvéd szabadlábon volt.

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szombati, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, Czeglédy Csaba egy napig volt szabadlábon, és ez az idő elegendő ahhoz, hogy a bizonyítékokat, amelyek a büntetőeljárásával kapcsolatban keletkeztek, eltüntesse, és az ügyben érintett politikustársaival egyeztessen.
    A képviselő szerint az előzetes letartóztatás fő oka, hogy a gyanúsított ne tudjon összebeszélni társaival, így ne tudja meghiúsítani az eljárást.
    Ezek az elvek súlyosan sérültek azzal, hogy Czeglédy Csaba szabadlábra került – fogalmazott Budai Gyula, aki úgy véli: a joggal való visszaélés tipikus esete, hogy a politikus országgyűlési képviselő-jelöltként mentelmi jogot szerzett, így elhagyhatta az előzetest.
    Budai Gyula szerint az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ezért szólította fel arra Karácsony Gergelyt, a MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét, Molnár Gyulát, az MSZP, és Gyurcsány Ferenc, a DK elnökét, hogy mondják el, találkoztak-e, kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával.
    A csalással vádolt Czeglédy Csabát csütörtökön engedték ki a börtönből, miután képviselő-jelölt lett, így megilleti a mentelmi jog. Ezt azonban a Nemzeti Választási Bizottság pénteken felfüggesztette, este ismét őrizetbe vették, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatásba helyezését. (MTI)

Részemről feladom a reményt. Soha nem fogom megérteni, hogy egyesek – hogy fogalmazzak cizelláltan? – hogyan másztak le a fáról. És minek?

Gyulus! Kóstolgassál dinnyét, az való neked. Közben mesélj róla, hogy a számtalan feljelentésedből hány bizonyult jogosnak és hány pert vesztettél. Ideje lenne belátni, hogy a Czeglédy üggyel tökön lőttétek magatokat. Ebből már nem másztok ki. Ember nincs az országban, aki ne jött volna már rá, hogy be vagytok fosva, hogy bizonyítékok vannak a korrupt szemétségeitekre és fogalmatok sincs, honnan és mikor fognak előbukkanni a bizonyítékok. Pörögtök mint a szélkakas és csapkodtok minden irányba, de csak egymást találjátok el.

Menjünk szépen sorban, jó? A bizonyítékokat, amelyek a büntetőeljárásával kapcsolatban keletkeztek, azok nem a nyomozó hatóságnál vannak? Azokat hogyan tünteti el Czeglédy?

Hogy idézzek egy kis fideszes dumát is: történt törvényellenes dolog? Nem? Törvényesen jött ki Czeglédy a börtönből? Akkor miért sikoltoztok?

Amúgy több mint nyolc hónapig volt előzetesben. Előtte – legalábbis ezt feltételezem – hónapokig folyt ellene nyomozás, máshogyan milyen alapon került volna előzetesbe? Tehát bizonyítékoknak lenniük kell, mégpedig nem Czeglédynél, hanem Poltnál. Vagy több mint egy év alatt nem sikerült bizonyítékokat szerezni? Ráömlött a kávé?  Történt vádemelés? Van egyáltalán bármilyen bizonyíték ellene, vagy áprilisig naponta letol az MTI egy fotót a vezetőszáron rángatott Czeglédyről aztán nagy kussban kiengeditek? Ugyanezt hány emberrel tettétek már meg?

Nem kellene hülyének nézni egy egész országot, mert egyszer ki talál derülni, hogy nem mindenkinek lazult meg a padlásdeszka. Amúgy meg mi közöd van hozzá, kivel találkozott kicsoda? Na ugye. Tényleg! Te mikor találkoztál utoljára például Farkas Flóriánnal? Habonnyal? Mesélj már légyszi!

https://kolozsvaros.com/rovidek/ezek-hulyek/ 

Elképesztő balfogás az ügyészségtől: igazi politikai mártírt csinálnak Czeglédy Csabából

http://b1.blog.hu/2018/03/04/elkepeszto_balfogas_az_ugyeszsegtol_igazi_politikai_martirt_csinalnak_czegledy_csababol

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4613714260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gazoló 2018.03.04. 21:57:59

mintha azt látnám a sötétben,hogy ez az 'aranyrúdtulajdonos valami panel lépcsőházából lép elő és szívemberként búcsúzik szeretteitől)

............

ezek után mindenki egyéni felelőssége annak megítélése,demokráciában élünk és szavazunk-e?

különösen a széthúzni,nem összefogni,önmentést végző pártoknak kellene szólni..baj van és a helyzet normál eszközükkel nem kezelhető,Szél Bernike,Vona úr,satöbbiek!

........
szépen összeszedted Margó,már megint.

taga20 2018.03.04. 22:03:40

@gazoló: haver, ma annyira rendes gyerek voltam, hogy csak úgy füstölögtem:))

na zene, így a nap végére!

www.youtube.com/watch?v=Qd9-uY_7mDQ

ja és gyűjtsd a pénzt a sörömre! jó éjt neked/ és mindenkinek!:)))

gazoló 2018.03.04. 22:13:14

@taga20:

látom négy nővel is voltál gumi nélkül,mármint guminő nélkül)

neked is jó éjt)

talpra magyar... válasszatok! // 2018 A Szabadság Éve!

Egyre több a mozgolódás, viszket a tenyér
Egyre többen sok ügyben állunk ki az igazságért
Úgyhogy szedjünk össze mindenkit, most minden összeér
Most van a Momentum, április 8 legyen a cél!

Együtt igenis Lehet Más a Politika
Minden PM-es, Szoci, Dékás, Jobbikos, Kétfarkú Kutya
És mindenki más is, lehet akár ex-viktorista,
És olyan is akinek hányinger bármilyen pártlista

Egyéni jelöltek: 106 esély az országnak
Hogy a nép azt mondja elég volt és fellázad
Hogy a szavazatunkkal elüldözzük a parazitákat
És végül csak jóra fordul a 21. század

BolseViktorék meg jól ráfáznak
-----------------------------------
Gregory G Ras - A Szabadság Éve (2018)
innn: youtu.be/WCSyeINRyaI

gazoló 2018.03.04. 23:08:43

Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba, mint Human Operator Zrt. igazgatósági elnöke az MTI Országos Sajtószolgálat által 2017. július 28. napján 09:08 perckor kiadott a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján vette fel a kapcsolatot a 11 fő károsultat képviselő Fiák és Társai Ügyvédi Irodával, a DiákÉSZ elnökének semmilyen ajánlatot nem tett

Valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy több millió forintot keres még mindig Czeglédy.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Czeglédy Csaba nem keres több millió forintot, 2017. június 13. napján zárolták a Human Operator Zrt. számláját, ezért már a 2017 májusi fizetését sem kapta meg.

A cikkünk azon való tényt, hogy Czeglédy Csaba, mint helyi önkormányzati képviselő részére a szombathelyi önkormányzat továbbra is utalja a képviselői fizetését olyan hamis színben tüntette fel, mintha Czeglédy Csaba előzetes letartoztatásának ténye jogi akadálya lenne a képviselői fizetésének átutalásának.

Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a DiákÉSZ fentebb hivatkozott 2017. július 28. napján kelt közleménye alapján a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft.

www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html

guma 2018.03.05. 18:59:55

@gazoló: :)

na ez az!

valótlanul állítunk egy halom marhaságot, mégis 8 (nyolc!) hónap után még(!!!) 30 napig mégis ki kell vonni az illetőt a "forgalomból"!

még a végén megveri a fideszss ürgét a választáson?!

undorító!

gazoló 2018.03.05. 20:33:10

@guma: szia

vérláztó ami zajlik !

közben a lakájmédiában tízezerrel megy a befeketítés'vetítés,karaktegyilkolás,amit ájulték csont nélkül kajálnak meg(

tényleg féltem Czeglédyt a fizikai megsemmisítéstől,hátsó ülés polóniumos tea..stb.
..mindenre képesek!

nagyon bátor..szeretnék kicsinálni,de emberükre akadtak!

Plt egy patkány!
süti beállítások módosítása