He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Miért hazudnak az egészségügyről?

2017.10.16. 06:34 guma

Hálapénz, orvos- és nővérhiány, romló kórházi állapotok: csak néhány riasztó jelenség az egészségügyből, amivel eddig egy kormány sem tudott mit kezdeni. Hány ciklus alatt lehet valódi reformot végigvinni, milyen illúziókat táplál a politika, és ehhez képest mi a valóság?

Hogyan látja a rendszer működését egy volt miniszter, kórházigazgató és kormánytanácsadó, illetve milyen forgatókönyveket jósol egy magánkórház igazgatója? És milyen osztályzatot ad a közvélemény az egészségügyi működésére? Az erről készült kutatási eredményeinket is megmutatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1212933783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása