He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Valaha Mérnők ilyent is posztolt

2017.05.02. 08:00 guma

A világ egyik legvarázslatosabb folyója

A képeken látható folyó a Caño Cristales, amely a kolumbiai, La Macarena város közelében található Dél-Amerikában. A folyó, amely világszerte a színeiről vált ismertté, sok nevet kapott már: “a folyó, amelyik a paradicsomba vezet”, “a világ legszebb folyója” vagy “az ötszínű folyó”.

A folyó között három nagy ökológiai gazdag növény- és állatvilág: az Andokban , a Llanos és a amazóniai esőerdő . A folyó maga is egy tiszta víz folyó : az alacsony, tápanyagokban és szuszpendált szilárd anyagot, és ezért úgy tűnik, nagyon tiszta, hal-mentes.Az esős és a száraz évszak között, éppen megfelelő vízállás esetén az algák és moszatok sok variációja mintegy virágzásként káprázatos színeket ölt. Gyönyörű, tiszta és átlátszó, környékén fantasztikus sziklák, növényzet és állatvilág található. Út nem vezet a folyóhoz, csak lóháton közelíthető meg. (offolosról)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr212436197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása