He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A napokban történt tanulságos esetek. Videók

2017.04.12. 11:03 guma

Választások manipulálására alkalmas információk juthattak orosz kézre

részlet:

„Azonosították-e, hogy pontosan milyen adatot továbbító kód futott a nemzeti konzultáció hivatalos weboldalán? Pontosan hova és milyen adatokat továbbítottak, s voltak-e köztük személyes adatok?” – egyebek között ezekre a kérdésre vár írásos választ Pintér Sándor belügyminisztertől Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke azután, hogy a kormánypárti képviselők hétfőn pánikszerű kivonulásukkal megakadályozták, hogy a bizottság ülésén az ellenzéki képviselők kérdéseket tegyenek fel „az orosz kódról” az Alkotmányvédelmi Hivatal jelen lévő vezetőinek.

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő szerint az úgynevezett egymillió dolláros kérdés azonban az, hogy miképpen kaptak szerepet az oroszok a nemzeti konzultáció internetes platformjának üzemeltetésében, illetve az, hogy ki és miért adott megbízást annak a vállalkozásnak, amely 2011-ben maga ismerte el, hogy adatokat adott ki ügyfeleiről – főleg a Putyint bírálókról és az őket anyagilag támogatókról – az orosz titkosszolgálatnak.

https://mno.hu/belfold/valasztasok-manipulalasara-alkalmas-informaciok-juthattak-orosz-kezre-2394267

Fizetem azt a fehér tulipánt

részlet:

Orbán elszámolta magát. Úgy gondolta, hogy neki nincs ellenfele, számára nincs lehetetlen. Az ő akarata az egyetlen akarat, senki nincs, aki szembe tudna szállni vele. Hiszen mindenkit eltaposott, leszalámizott, lejáratott. Hiszen egész propagandagépezet áll mögötte. Hiszen az övé a pénz, a hatalom és az övé lesz a dicsőség. Elhitte, hogy ő Európa erős embere, az ő szavára épül stadion, kisvasút, indul a békemenet. Azt hitte, az övé a múlt, a jelen és a jövő.

És most a jövő bejelentkezett a jussáért. Nem, nem a Közép-európai Egyetemről szól ez, az egyetem ügye az égő gyufa volt. Az előre meghirdetett vasárnapi tüntetésen tízezrek vonultak az utcára. A tegnap esti spontán tüntetésen ezrek vettek részt. Fiatalok. Azok a fiatalok, akik mindeddig nem mozdultak. Talán megértették végre, hogy az ő jövőjükről van szó, az ő életük a tét. Nem tudom, hogy azt érzik-e, mennyire erősek. Majd megérzik, majd rájönnek.

https://kolozsvaros.com/2017/04/11/fizetem-azt-a-feher-tulipant/

Az aktivista festéket dobott a épület felé, a rendőrök elkapták, ekkor indult meg a tömeg a rendőr sorfalnak:

Aha! Jogállam? !Előzetes festékes flakonért?

MTV-ostrom – Jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek egy támadót

Budapest  (MTI) – Jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt egy támadót a fél évtizede az MTV-székház ostrománál történtek miatt a Fővárosi Bíróság (FB) pénteken.

2011.07.1 15:27

részlet:

Az MTV-ostroma miatti büntetőper közérdekű üzem működésének megzavarása, hivatalos személy elleni erőszak, rongálás és más bűncselekmények vádjával összesen 40 ember ellen indult, közülük Ekrem Kemál György az eljárás során elhunyt. A 2008 decemberében és az azt követő hónapokban féltucatnyi elsőfokú részítéletben foglalt állást a vádlottak bűnösségéről a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Javarészt felfüggesztett szabadságvesztéseket szabtak ki, de voltak pénzfőbüntetések és több felmentés is. Ezek kisebb része fellebbezések hiányában jogerőre emelkedett, letöltendő szabadságvesztést csak néhányan kaptak. Másodfokon a FB-re 21 vádlott ügye került, és túlnyomó többségüknél már megszületett a jogerős ítélet.
    2006. szeptember 18-án este a Szabadság téren azt követően fajultak el az események, hogy a Kossuth téren a Parlament előtt tüntetők egy csoportja a köztelevízióban be akarta olvastatni azt a petíciót, amely a Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök nyilvánosságra került balatonőszödi beszéde miatt tiltakozók állásfoglalását tartalmazta.

 A felbőszült tömeg 29 millió forintos kárt okozott az MTV-nek, betörtek a tévészékház épületébe, dúltak, fosztogattak, az adást meg kellett szakítani, az épület előtt autókat borítottak és gyújtottak fel. Az ostromban megsérült 191 rendőr, közülük 21 súlyosan, a rendőrségi eszközökben több mint 70 millió forintos kár keletkezett, sok elkövető ismeretlen maradt.

http://www.boon.hu/mtv-ostrom-jogerosen-felfuggesztett-szabadsagvesztesre-iteltek-egy-tamadot/1725740

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9212419013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása