He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Így pakolj, ha jót akarsz! :)))

2017.03.01. 08:00 guma

10 nagyszerű csomagolási tipp, hogy zökkenőmentesen induljon a nyári szabadság!

Közeleg a nyári vakáció, de a csomagolást, pakolást legszívesebben másra bíznád? Most segítünk, hogy ez a nem túl kellemes tennivaló gyerekjáték legyen. Következzen tehát 10 bepakolási jótanács!

1. Ne fogjuk össze a ruhákat, hanem tekerjük fel

Ez a módszer azért jó, mert így sok helyet tudunk megspórolni a bőröndben. Csak próbáld ki, meg fogsz lepődni, hogy mennyi minden belefér egy átlagos bőröndbe is.

2. Használjunk vákuum zacskókat

Ez is egy remek módszer a helymegtakarításra, mivel nagyszerűen összetömöríthetjük a ruháinkat. Egy zacskóban több darab is elfér, lehet külön rendszerezni is az alsóneműket, ingeket, zoknikat, stb. És az utazás során felgyűlt szennyest is lehet tárolni bennük.

3. Piramis pakolás

Először rakd be a cipőket a bőrönd széleihez szorítva, majd mehetnek a nagyobb ruhák, mint a nadrágok, szoknyák, összefogva, lefektetve, de ez esetben nem felcsavarva. Ezután a kisebb darabok bepakolása következik, de ezeket már tekerd fel, mert így több minden belefér. A tetejére mehetnek a kozmetikumok, kiegészítők, kisebb tárgyak.

4. Mondj nemet az esernyőre

Ez nem való egy bőröndbe, mert rengeteg helyet foglal, ha egyáltalán befér. Inkább szerezz be egy esőkabátot, és feltekerve tedd be a bőrönd egyik sarkába, ahol szinte semmi helyet nem foglal.

5. Vásároljunk kis méretű kozmetikumokat

Ha kevés a hely az utazótáskádba, akkor érdemes miniatűr kozmetikai cuccokat vásárolnod, mert így több hely jut másnak.

6. Fő a kreativitás

A kisebb dolgokat, mint USB-kártya, hajgumi, olvasó szemüveg, fogkrém, fényképezőgép, csomagold be egy külön kis zacskóba, zsebbe, vagy például egy cipőbe. Ezzel is nagyon sok helyet takaríthatsz meg.

7. Használjunk vállfákat

Például egy estélyi ruhát tégy a vállfára, majd húzz rá egy műanyag zacskót, és úgy csomagold be. Így megérkezéskor nem fog összegyűrődni.

8. Csak a legfontosabb gyógyszereket pakoljuk be

A nyaralás akkor jó, ha élvezed. Ha viszont egy zsák gyógyszerrel érkezel meg a szállodába, akár otthon is maradhatsz. Egy kis táskába csak a legszükségesebb gyógyszereket vidd magaddal.

9. Minden szabad helyet használjunk ki

Igyekezzél minden helyet kihasználni, mert így könnyebb lesz az utazás, hiszen nem mindegy, hogy 2, vagy 5 bőrönddel utazol. Minden kis zugba, sarokba tegyél valamit.

10. Csak a legszükségesebb holmikat pakoljuk be

Igen, ez a legfontosabb. Tudni kell szelektálni, mert az egész lakásunkat nem tudjuk felpakolni és magunkkal vinni. Ezért érdemes pár héttel a nyaralás előtt listát készíteni, hogy fölösleges dolgok ne kerüljenek be a hátizsákba, elfoglalva a helyet a valóban szükséges holmik elől.

http://filantropikum.com/10-nagyszeru-csomagolasi-tipp-hogy-zokkenomentesen-induljon-nyari-szabadsag/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9312273149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása