He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Krétakör – A Párt

2016.11.14. 08:00 guma

A Párt

Interaktív zenés színház

BLOG Hogyan lesz a hatalom a Párté? Hogyan válik a demokrácia a hatalom játékszerévé? Hogyan lehetséges, hogy folyamatosan róla van szó? Egyáltalán mire jó és hogyan működik a Párt?
Schilling Árpád új produkciója a közélet újragondolására szólítja fel a jelenlegi rendszer kritikusait, de azokat is, akik szerint minden a legnagyobb rendben.

Schilling Árpád / KRÉTAKÖR: A Párt

magyar, angol, francia nyelven

„Hogy minden azoké legyen, akik bánni tudnak vele.” (B. B.)
 
Schilling Árpád új produkciója a közélet újragondolására szólítja fel a jelenlegi rendszer kritikusait, de azokat is, akik szerint minden a legnagyobb rendben. A párt jelenetsorait a magyar és európai közélet inspirálta.
 
Mentor és tanítvány: az elismert iskolaigazgató és a sikeres vállalkozó, akik jó barátok voltak, de mára közéjük állt a Párt. Egy kis magyarországi városban ízlelgetik a demokráciát. A két család kapcsolata elmérgesedik, amelynek szörnyű következményei lesznek.

http://trafo.hu/hu-HU/2014_kretakor

Kövesse élőben, hogyan működik A Párt!

A Krétakör politikai vitafórumot szervezett legújabb darabjuk, A Párt bemutatójának alkalmából. A társulat legutóbb a Korrupció címmel dolgozta fel az elmúlt húsz év eseményeit, és ezúttal is egy társadalmi jelenséget választottak témának. A Pártban azt vizsgálják, hogyan választhatja szét a barátokat és a családokat a politika. Hogyan lesz a hatalom a Párté, hogyan válik a demokrácia a hatalom játékszerévé, és egyáltalán hogyan működik a Párt. 

A darabot a színházi világnapon, március 27-én mutatták be, ami történetesen éppen a választások előtti hétre esik, így a Krétakör vitára hívta a magyarországi pártokat. A meghívást elfogadták: 

  • a Demokratikus Koalíció részéről Szarvas Koppány Bendegúz
  • az Együtt-PM 2014 részéről Simándi Szelim
  • a Jobbik részéről Farkas Gergely
  • az MSZP részéről dr. Gúr Roland 
  • az LMP részéről pedig Gecsei Tóth Andrea

A vitát élőben közvetíti a Ustream, Ön is bekapcsolódhat a vitába!

Broadcasting
Live streaming video by Ustream

http://index.hu/belfold/2014/03/28/kretakor_vitaforum/#

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4511923473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2016.11.16. 07:20:22

@gazoló: :))))

mindenkinek!

(sajnos, kicsit ritkán vagyok - de vagyok! :DDD)
süti beállítások módosítása