He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Szépségápolási tanácsok 1889-ből :-D

2016.08.07. 06:01 guma

Nagyon sok minden változott azóta, hogy 1889-ben Barkham Burroughs a “Meglepő és hasznos információk enciklopédiája” című művében leírta a legfurcsább tippeket, amik segítségével egy nő “garantálhatta” boldogságát, és fenntarthatta férje és férfi családtagjai rajongását.

A szépség érdekében fürödj rendszeresen!

Hetente egyszer mindenképpen ajánlott, de egy hölgy heti háromszor is lemoshatja magát szivaccsal vagy kendővel.

Mi jobb, mint a szappan? Az ammónia!

Ha egy hölgy egyszer megismerte az ammónia előnyeit, ragaszkodni fog hozzá. Egy kevés a fürdővízbe belőle, és jobban tisztítja a pórusokat, mint a szappan.

Mosd meg a szemed rendszeresen!

Semmi sem vonzóbb a csillogó tekintetnél. Ennek eléréséhez szappanos arcmosás, vagy parfümös szemcsepp használata ajánlott. Akinek ég tőle a szeme, keverje a parfümöt whiskey-vel, cseppentse az elegyet kockacukorra, egye meg, és hasonlóan jó hatást érhet el.

Ne moss hajat!

A víz ugyanis megsérti a hajat. Inkább töröld le róla a nap porát egy törülközővel, vagy rendszeresen fésüld ki – harminc perc ajánlott alkalmanként.

Soha ne moss arcot!

Masszírozz a bőrödbe glicerines kenőcsöt, majd egy puha kendővel töröld át az arcod. Az igazán csodálatra méltó hölgy arca három évnyi arcmosás-hiány után is tiszta, rózsás és csókolnivaló.

Ne moss kezet se!

A puha és halovány kezek elérése érdekében ne érje víz és szappan a kezeidet, használj kenőcsöket és pamutkendőt, fürdéskor viselj pamutkesztyűt! Ha a kezed bőre vöröslik, áztasd a lábad forró vízben!

Minden nap állj ki meztelenül az ablakba!

Ülj ki teljesen levetkőzve az ablakba napozni legalább egy órára! Ezt a módszert “gőzfürdőnek” is hívják, hatása hasonlít az ammóniás fürdőre, bár biztos, hogy annál jobban vonzza a kéretlen udvarlókat. Ha nyughatatlan vagy, és nem tudsz egy helyben ülni, napozás közben táncolhatsz is.

Fesd ki a szemed!

A mesterien körberajzolt szemhez nedves koromba mártott hajtűre van szükség, vagy ki kell keverni két egységnyi higany-oxidot egy kanál disznózsírral, és ezt a festéket felvinni. A szempilláknak viszont mondj búcsút, minden nap vágd őket vissza egy kicsit éles ollóval!

Formáld az ajkaidat!

A lehető leghamarabb el kell kezdeni az ajkak formálását. A túlságosan vékony ajkakat szívással tudjuk dúsabbá tenni, ami a száj felszínéhez hajtja a vért. Egy idő után a hatás tartós marad. A túl dús ajkú nők pedig szorítsák össze a szájukat!

Próbálj meg nem szingli lenni!

A szerző egyik nőismerőse volt olyan bolond, hogy elmesélte udvarlójának, hogy már három éve nem mosott arcot. A férfi eltűnt, csak ennyi üzenetet hagyva:

“Sajnos nem tudok napirendre térni afölött, hogy szívemet és férfiasságomat egy olyan nőnek adjam, aki nem mossa meg az arcát.”

Az esetből le kell vonnunk egy fontos tanulságot: Soha ne áruljuk el férfiismerőseinknek, milyen szépségtrükköket alkalmazunk! A házasság ugyanis jobbat tesz a bőrnek az ammóniás fürdőnél is.

Forrás: Mentalfloss

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr428796818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása