He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ha megteheted, ez 10 uticél lehet ahol érdemes körülnézni

2016.06.14. 08:01 guma

Via Flickr: leeco

1. Cabo Verde1. Cabo Verde: The Gender Equalizer

Ez a sziget nemzet partjainál Afrika nem csak tartja tucat nők magas rangú állami és a magánszektor pozíciókat, de ez is csak ünnepelte harmadik éves Gay Pride héten. És mivel Cabo Verde ad otthont a világ egyik legnagyobb populációi cserepes teknősök, a környezetvédők és a civil szervezetek éveket töltött dolgoznak, hogy megvédjék a natív fészkelnek.

2. Dominica: 2. Dominica: The Protector of the Whales

A karib-tengeri sziget nemzet Dominika régóta szószólója óceáni védelmet, de az utóbbi időben növelte erőfeszítéseit, hogy álljon ellen a bálnavadászati ágazat. Ez az elmúlt évben, a kormány megtartásra kötelező országos iskolai program, amely megtanítja a diákokat, hogy megvédje, és tiszteletben az óceán legnagyobb emlősök, valamint az összes tengeri élőlényeket.

3. Grenada: The LGBT Watchdog3. Grenada: The LGBT Watchdog

Polgárai ennek karibi szigetvilág használat óvodák védelmét és regenerálja a korallzátonyok, és ezek figyelembe alkotmányreform, hogy javítsa a jogokat az LMBT emberek.

4. Mongolia: 4. Mongolia: The Well-Rounded All Star

Mongólia villamos energiát keresztül napenergia mintegy 20 százalékát a lakosság, köztük 70 százalék a pásztorok, akik járják a hatalmas Góbi-sivatag, hegyek, és fennsíkok. Az ország különített közel 15 százaléka a föld védett, és egyre nagyobb figyelmet a szén, réz és arany bányászati hatása a környezetre. Mongolok kapnak támogatást, hogy törődik a gyógyíthatatlan családtagok és elismerik Nemzetközi Nőnap, mint a nemzeti ünnep.

5. Samoa: The Change Maker5. Samoa: The Change Maker

Míg Szamoa múltra tekint vissza a családon belüli erőszak, mint a kulturális norma, ez csendes-óceáni ország a közelmúltban megbízást az első állam az emberi jogok jelentés annak érdekében, hogy ellensúlyozza a széles körben elfogadják a visszaélés. Mind a hazai erőszak intézkedéseket és LMBT javult az idén, és az elmúlt évben, házasságon belüli nemi erőszakot is lett tiltva a bűncselekmények törvény. Mi több, a Fa'afafine, hagyományosan úgy, mint egy "harmadik nem" Szamoa, most már törvényesen engedélyezett a ruha, mint a nők, mondja Etikai Traveler egy sajtóközleményben.

És végül, az ország megerősítette környezetvédelmi beruházások mennyiségének növelésével a naperőművek a szigeten.

6. Tonga: The All Around Goodie6. Tonga: The All Around Goodie

Nem csak Tonga rangsorban a legnagyobb szempontjából Környezetvédelmi az összes etikai célpontok, de ez is a legmagasabb olvasási sebesség: 99%, ők jóval a nemzetközi átlag 84%. Az ország is otthont az első csendes-óceáni Jogi szexuális irányultságon és nemi azonosítása Konferencia 2015-ben, és nőtt az anti-emberkereskedelem erőfeszítéseket az elmúlt évben.

7. Tuvalu: The Creative Climatologist7. Tuvalu: The Creative Climatologist

Ez a csoport kilenc South Pacific korall atoll (köztük öt lakatlan szigetecske, ahol az utazók snorkel, séta, és megy madárles) az egyik 43 ország az éghajlatra sebezhető Forum, amely foglalkozik az innovatív megoldásokat a problémákra, az éghajlatváltozás okozta. Tuvalui van írástudás aránya 99 százalék, és mint Mikronézia, az ország kiterjedő internet-hozzáférés az egész szigetei "16 négyzet mérföld.

8. Uruguay: The Animal and Environment Protector8. Uruguay: The Animal and Environment Protector

Míg Uruguay régóta vesz egy progresszív irányvonal felé az emberi jogok, az elmúlt évben az általuk növelte erőfeszítéseit, hogy megvédjék a szőrös barátok. Nemcsak tiltották állatoknál végző cirkuszokban és érvényesíteni a törvényt, amely megakadályozza a kosár-rajz lovak túlmunka, ők is kiadott egy rendeletet, amely jogi biztosítja minden állat alapvető jogait és jólétét. És bár Uruguay már szállítja a 90% -os részaránya fenntartható forrásból idén, ezek nagy célok a jövőre nézve: Azt remélik, hogy végül építeni a világ első fenntartható repülőtéren.

9. Federated States of Micronesia: The Energy Expert9. Federated States of Micronesia: The Energy Expert

Mikronézia célja, hogy növelje a megújuló energia legalább 30 százalékkal 2020-ra, és a kormány a közelmúltban elfogadott jogszabály nem védi a 78 hektáros vizes élőhely, egy nagyobb erőfeszítést megőrizni az ország 1400 hektáros Yela völgyben. Azt ország is kiterjedő internet-hozzáférés az egész Óceániai atoll keleti Polinézia oktatás javítására.

10. Panama: The Animal Protector10. Panama: The Animal Protector

Panamanians közelmúltban elfogadott egy állatjóléti törvény, amely tiltja dogfighting, agár-versenyzés, mezei nyúl-coursing, és bikaviadal, míg szabályozó cirkuszi állatok előadások. Panama is erősítette hat kulcsfontosságú nemzetközi gyermekmunka egyezmények.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr268756374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása