He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Bruce Springsteen vele, majd neki énekelt Glasgowban

2016.06.04. 12:42 guma

Leénekelte a világ legnagyobb rocksztárját a színpadról a 9 éves kislány

Skóciában, a híres glasgow-i Hampden parkban adott koncertet Bruce Springsteen, a világ legnagyobb élő rocksztárja. A Főnöknek becézett legenda rendszeresen felhív egy gyereket a színpadra, hogy együtt énekeljék a boldogság himnuszaként ismert Waitin' On A Sunny Day című számot.

Rengeteg nagyszerű „a capella” előadást hallhattak már a színpadra felhívott gyerekektől a Springsteen rajongók. A szerdai, Glasgowban tartott Bruce Springsteen and the E Street Band koncerten azonban olyasmi történt, amire még a Főnök sem számított, amikor az 55 ezres tömegből az apja nyakában őrülten integető, 9 éves Anna Patont választotta ki Springsteen a közös éneklésre.

Anna nem csak énekelt, hanem a 3 és fél órás show-t is ellopta a rocker elől. Springsteen odaadta a mikrofont a csillagos-sávos amerikai zászlót ábrázoló baseball sapkában ugrándozó kislánynak, aki belekezdett, hogy alaposan meglepjen mindenkit.

Wow, csodálatos vagy

- mondta Springsteen a cseppen sem megszeppent Anna Patonnak a dal végén, amikor visszaadta a kislányt az apjának.

Anna és Bruce együtt énekel a videón.

Anna később felfedte az előadásának a titkát az újságírók előtt. Elmondta, hogy már hetek óta gyakorolt a dalra, hátha őt választja ki Springsteen. Az előadás után az énekes rajongói elárasztották a közösségi oldalakat a kislánynak szóló gratulációkkal.  

Végig az unokatesóm néztem, amikor énekeltem. Ezért nem lettem lámpalázas. Észre sem vettem a hatalmas tömeget a nézőtéren

- mondta Anna arról, hogy győzte le az izgatottságát. Azt is elárulta a Telegraphnak, hogy kívülről tudja az egész dalt, mert ez az egyik kedvence, az Atlantic City és a Dancing in the Dark mellett. Nem is tud köztük választani. Másnap az iskolában mindenkinek arról beszélt, hogy ő a világ legszerencsésebb embere.

Az iskolatársai kicsúfolták Annát azért, mert ilyen gyorsan híres lett, de őt nem érdekelte. Azt mondta, hogy az volt a legjobb az egészben, amikor a példaképe átölelte a színpadon. Bruce Springsteent is teljesen elvarázsolta a kislány, mert koncert további részében szinte végig a szövegeket hangosan éneklő Annának dalolt.  

http://faktor.hu/faktor-springsteen-glasgow-koncert?source=hirkereso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr348779428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása