He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Egyéniségedet, a véred típusa meghatározza?

2016.04.21. 08:01 guma

Képtalálat a következőre: „ember képek”A nagy vércsoporthoroszkóp

A vércsoportok alapján elkülöníthető személyiségjegyeket egy japán pszichológus kezdte el vizsgálni az 1930-as években. Az általa csoportokba rendezett erősségeket és gyengeségeket tudományosan nem tartják megalapozottnak, felfogása azonban a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend az ezotériát kedvelők körében.

Nem véletlenül kedvelik annyian: a vércsoporthoroszkóp kíméletlenül őszintén tárja elénk a vércsoportunk szerint ránk jellemző jó és rossz tulajdonságainkat. Keresd ki a vércsoportod, és tudd meg, milyen személyiséggel rendelkezel! 

Forrás: Dreamstime

Az "A" vércsoport 


Te vagy az, aki olyan igazán „belevaló". Mindig és mindenre van energiád, nálad nincs fél gőz, maximális odaadással veted bele magad az elvállalt feladat végrehajtásába. Otthon, iskolában és szakmai téren is lelkiismeretes vagy. Ha szükségét látod, akkor képes vagy arra, hogy mindent háttérbe szoríts egy konkrét cél érdekében. Teljesítményed rendszerint felülmúlhatatlan, és ezt bizony a környezeted is észreveszi. Magasra törsz, és el is jutsz oda. 

Forrás: Dreamstime

Tökéletesre törekszel, minden helyzetből igyekszel a legtöbbet kihozni. Viszont kellően okos vagy ahhoz, hogy a döntéseidet megfontold, és ha kell, akár külső segítséget is kérsz. Átlátod annak fontosságát, hogy a veled szemben támasztott elvárásoknak érdemes megfelelni, de azért ne rendeld alá magad mások akaratának. 

Ha valami túlmutat a képességeiden, azt közöld nyíltan, merd kimondani, hogy az adott kihívás nagy falat számodra. Ugyanakkor az is tény, hogy ha ígérsz valamit, azt be fogod tartani. Örülj annak, hogy a környezeted megbecsül téged. A felszínesség nem kenyered, vagy szenvedélyesen csinálsz valamit, vagy sehogy. 
Emberi kapcsolataid terén is fontos a mélység és az elkötelezettség. Nem kötsz barátságot ímmel-ámmal, és nem teszed le olyan szerelem alapjait, aminek tartósságáról, tartalmasságáról nem vagy meggyőződve. A legjobbat akarod választani, és erről sose mondj le. 

A "B" vércsoport 


Ha valamire szükséged van ebben az életben, az a béke, a gyengédség, az odaadás és a végtelen türelem. Amennyiben ennek ellenkezőjét tapasztalod, akkor onnan vagy megfutamodsz, vagy megpróbálsz rendet teremteni. Szerencsére téged nem lehet gyorsan kihozni a sodrodból,  és az ellenlábasokat is képes vagy megbékélésre ösztökélni. Mindent megteszel azért, hogy távol tartsd magad a szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulásoktól, de persze nem mindig sikerül. A körülményekhez képest maradj a „békefenntartó" szerepében, ne hagyd, hogy külső impulzusok kizökkentsenek a nyugalmas kerékvágásból, bárhol légy, bármit csinálj. 

Forrás: Dreamstime

Mivel önmagaddal szemben komoly elvárásaid vannak, nem csoda, ha olyan barátokat, ismerősöket, kollégákat vonzol, akik hozzád hasonlóak – hab a tortán, hogy tudod őket inspirálni. Érdekes csavar, hogy alapvetően kedves és türelmes vagy másokkal, de önmagaddal szemben már kevésbé,  alkalmanként akár ostorral is csapkodod a saját hátadat, hogy gyorsabban elérd a céljaidat. Ezek a sokszor szigorú követelmények bizony eredményezhetnek a lelkedben elégedetlenséget. Jól tennéd, ha picit elnézőbb lennél magaddal és esetleges hibáiddal szemben. Tudd, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll. 

Keményen dolgozol az eredményekért, viszont találd meg az arany középutat, szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra, hogy mindig legyen benned kellő lendület az újrakezdéshez vagy a folytatáshoz. A tökéletességre való törekvés megnehezítheti a stabil párkapcsolat kialakulását, ezt tartsd szem előtt. 

Az "AB" vércsoport 


Ha valakire azt lehet mondani, hogy „egyszerű", akkor az vagy te vagy. Igen! Az egyszerű nem a képességeidre vagy a gondolkodásodra vonatkozik, hanem a döntéseidre, a megoldások keresésére, a mindennapi viszonyulásodra. Neked a fekete fekete, a fehér meg fehér,  és kifejezetten utálod a dolgokat bonyolítani. Az egyszerűség visz előre. Nem a múltba tekintesz, hanem a jövőbe. Nem harcolsz, hanem békülsz. Nem kifogást keresel, hanem megoldást. A kiegyensúlyozottságra törekszel, így az egyéniséged és az emberekhez való viszonyulásod is békés. 

Forrás: Dreamstime

Bár megesik, hogy érzelmi életed valamiért nem jut nyugvópontra, hanem az aktuális kedélyállapotodtól függ, mégis törekszel a harmóniára, és másokat is erre ösztönzöl. Tetteid jellemzően megfontoltak és kifinomultak,  ösztönösen haladsz előre utadon, és nem mellesleg hallgatsz az intuíciódra. Mások szemében épp ez a megfontoltság tűnhet bizonytalanságnak, de ez téged ne zavarjon meg. Te csak tarts abba az irányba, amerre elindultál. 

Megesik, hogy a jószándék által vezérelve olyasmit is elvállalsz, ami túlmutat a képességeiden. Gyors megoldás lehet az, hogy ezt felismerve visszavonulsz, bármi áron. Jó dolog a tanulás, az új tapasztalatok szerzése, a szellemi és érzelmi élmények keresése, de nem vállalhatatlan kockázatok árán. 

Alapvetően ragaszkodsz a saját véleményedhez, de szívesen meghallgatod másokét. Sőt! Amennyiben úgy látod, hogy mások érvei logikusabbak, elfogadhatóbbak, mint a sajátod, akkor formálsz a szemléleteden. Alkalmazkodóképességed kiváló, használd nap mint nap. 

A nullás vércsoport 


Aktív vagy, egy igazi örökmozgó, aki meglehetősen intenzív érzelmi életet él, ráadásul nyitott vagy mindenre. Előtted nincs lehetetlen, bár vagy annyira megfontolt, hogy megválogasd, milyen feladatokra mondasz igent. 

Alkalmazkodóképességed nem az igazi, van benned kellő önzőség ahhoz, hogy a magad érdekeit tartsd szem előtt másokéi helyett. Nem kell meghunyászkodnod mások előtt, nem kell mindenre bólintanod. Éld a magad életét. Rajongsz az emberi kapcsolatokért,  abszolút nyitott vagy barátságokra, üzleti lehetőségekre, de akár az egyéjszakás kalandra is. Az őszinteséget fontosnak véled, így kevés olyan ember van körülötted, akinek ez a képesség nincs a birtokában. 

Forrás: Dreamstime

Kollégákkal, szomszédokkal, az utca emberével is képes vagy pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot kiépíteni, és akár hosszabb távon is fenntartani. Ez a remek kapcsolatteremtő üzemmód mindig legyen bekapcsolva nálad, hogy segítsen a szellemi, az üzleti vagy akár az anyagi fejlődésben. Kiváló a gyakorlati érzéked,  könnyen lehet, hogy kétkezi munkában fogod megtalálni az igazi önmagad. Ha van, vagy tervezel saját vállalkozást, azt biztos, hogy kellő szorgalom és megfelelő mennyiségű idő feláldozása mellett magasra tudod juttatni. 

A legfőbb ismérved az, hogy sosem adod fel. Semmit. Még ha a külső körülmények átmenetileg meg is állítanak, megvárod okosan az újabb zöld lámpát, és folytatod, amit elkezdtél. 

http://www.life.hu/horoszkop/20160329-vercsoport-horoszkop.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr938550542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása