He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

John Lopez meghökkentő szobrai, fémhulladékokból

2016.03.12. 07:01 guma

Kunst aus Bronze - John Lopez

Dél-Dakotában, egy John Lopez nevű szobrász az elhasznált és tönkrement kerti gépekből és eszközökből, valamint különböző maradék fémekből elképesztő alkotásokat hoz létre: legfőképp az ikonikus bikákat és western filmekbe illő lovakat és cowboy jeleneteket, de megtalálhatóak más, különböző állatok is.

A kezdetekben fémszobrászként dolgozott John, főleg bronzból készített műveket. Miután nagynénjének fémhulladékból készített egy monumentális és egyedi síremléket, elkapta a dolog varázsa és azóta nem képes elszakadni újdonsült hobbijától.

"A kedvencem az, hogy minden darab egyedi. Van egy hatalmas kupac fém, mind más, én pedig áttúrom az egészet, többször átnézem és a fejemben közben összeáll a kép és olyan kompozícióban látom a darabokat, ahogy egy átlag ember nem is gondolná" - nyilatkozta a művész. Valóban hihetetlen alkotások, egyszerűen imádjuk őket!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr418337014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása