He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A szex és a szerelem ősi találmányai 18+

2016.02.14. 08:05 guma

Bár ismeretterjesztő a film, mégis arra kérlek, ha nem vagy 18 éves, ne menj tovább, tehát: Figyelem! Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.Képtalálat a következőre: „18 as karika”A szex és a szerelem az emberi ötletesség egyik legnagyobb kihívása. Szinte hihetetlen, hogy milyen sok találmányt ösztönzött. Gondolta volna, hogy még az órát is a szex miatt találták fel? Ha a szexuális életünket szeretnénk érdekesebbé tenni, gyakran fedezzük fel ismét azokat az ősi találmányokat, amelyeket már az elődeink is ismertek. Filmünk műsorvezetője a - Monthy Python - sorozatból ismert Terry Jones remek humorral, és szórakoztatóan izgalmasan mutatja be a szex által ihletett ősi találmányok történetét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr558236534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása