He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az élettől lüktető, átgondolt szeretettel felújított régi ház

2015.12.27. 06:26 guma

Ezt a könyvet szoba helyett több is, mint ami a szem. Akarta a hely, hogy megjelenjen az ő féltve őrzött gyűjteménye, Emma Burns, vezető dekoratőr a Szibilla COLEFAX & John Fowler, átalakult egy átalakított pajtában országban otthon egy szalonba-cum-guest-vendégház tele rejtett meglepetéseket rejteget és szellemes részletek ....

 
Az istálló eredeti ajtókat építettek át redőnyök és festett Farrow & Ball "Galamb" fényes

 

Paul Massey
A nappali szegélyezik polcokra mindkét oldalon, és egy üvegfalú könyvespolc Robert Kime és egy pár fotel kárpitozott segítségével jajim szőnyegek
Paul Massey

Keményvonalas minimalizmus kell még örülve a találmánya az e-book. Nincs több sornyi polcok túlzsúfoltság a falak, és nem több, szabálytalan alakú tüskék minden színben a spektrum - csak egy vékony elektronikus eszköz, amely lehet felhúzott szem elől egy pillanat alatt.

Paul Massey

Hogy Emma Burns nem e meggyőzés nem meglepő, tekintve, hogy dolgozik, mint egy magas rangú dekoratőr a büszkén maximalista Szibilla COLEFAX & John Fowler. Sőt, az ilyen az ő odaadó fizikai könyveket, amikor áttért a pajta országban otthon egy szalonba-cum-vendég-kunyhó, ő tette számukra a fő hangsúly.

 

Paul Massey
A nappaliban, polcrendszerek kinyitva egy titkos fürdőszoba és földig érő anatóliai függönyök biztosítják a meleget, télen

 

Paul Massey

 

 

"Ez a hely szokott lenni egy megdicsőült kerti fészer," magyarázza, "és bár úgy tűnt, ostoba, hogy ilyen sok helyet, és nem csinál semmit vele, nem tudtuk eldönteni, hogy mit. Akkor költöztünk a mi régi ház Londonban egy sokkal kisebb az egyik, és végül a ezek a könyvek ül tárolóhelyiségek, ezért úgy döntöttünk, hogy ez egy könyvet szobában. "

 

Paul Massey
A galéria tanulmány fent kereteit a tető gerendák

 

Paul Massey

 

 

Paul Massey

 

 

Ez a könyv helyiség azonban meglehetősen több is, mint ami a szem. Kívülről, a pajta úgy néz ki, mint mindig, a maga gyönyörűen mállott kőtár és tetőcserepek: az egyik változás, hogy az eredeti ajtók már átépített redőny. Az új ajtók - magas és üvegezett - harmonika vissza; belépő őket, akkor találja magát egy nappali egy felső határt emelkedik több mint 12 méter a teljes magassága a nyeregtetős tető. Mindkét oldalán, futás hosszában a szoba, egy beépített könyvespolc ellátott létra - nem eléréséhez könyveket, de a felkapaszkodott a saját kis galéria, kereteit a csodálatos tető gerendák. Az egyik ilyen galéria működik, mint egy tanulmányt, a másik pedig egy hálószoba.

 

 

Paul Massey
A fürdőszoba antik, szalma-munka keret tükör Összehasonlításképpen Oka "Manor Fürdőszoba Vanity Unit" festett Farrow & Ball 'Light Gray "

"Minden, amit látsz újrahasznosítják. A kanapé volt nászajándékba a nagyszüleim, amit vissza kordbársony; Az ágy egyik vettem 50 £ egy ószeresbolt évvel ezelőtt "

 

Paul Massey

 

"Amit igazán akartam volt tartani az egész tetőteret és az érzés, a pajta, míg létre tároló a könyvek," mondja Emma. "Szóval volt a gondolat, hogy a két galéria könyvespolcok alatt. De mögötte a könyvespolc lenne ... "mondja, és megáll, hogy álljon az egyikre, így azt a részét, hinták feltárul egy takaros kis fürdőszoba. Amikor ugyanazt csinálja, a másik oldalon a szoba találjuk magunkat, bámult egy kamra, hosszú polcok tele edények és piknik kellékeket. Egy további tárhelyet, ahová csak kívülről, fordítják a kertészeti eszközök - emlékeztetett ez az elegáns budi kezdeteiről.

 

Paul Massey
A kamra, tároló üvegáru, felhúzott mögött a nappaliba polcain. A hálószobában galérián fenti elérhető egy létrát, ahol egy kínai képernyő létrehozásához használt öltöző

 

Nem mintha bármi a ház túl okos. "Nem akartam, hogy úgy érzi, az új, de mintha mindig is itt volt," mondja Emma. "Minden, amit látsz újrahasznosítják. A kanapé volt nászajándékba a nagyszüleim, amit vissza kordbársony; Az ágy egyik vettem 50 £ egy ószeresbolt évvel ezelőtt; Az asztalon, amit már átfestett, hogy megfeleljen a ajtókeretek, dobta ki valaki COLEFAX; A szőnyeg kijött egy ugrás. "

Paul Massey
c hozzáadja a kamatot a hálószobában
Paul Massey

Ugyanebben a szellemben, Emma és elhunyt partnere Menno Ziessen lime-mosott falakhoz: "Ez egy szörnyű munkát - be kellett menni a hosszú, kiterjesztve létrák során fagyasztás hideg tél, a munka vezetője fáklyák. Valaki valószínűleg megtettem mindent szépen, de azt hiszem, a mi kis amatőr festő teszi a falak néznek szépen öregedett. "

És nem is akarom, hogy a nyelv-és horony burkolat a fürdőszobában megjelenni makulátlan. "Christopher Bell Banbury, az abszolút zseni, aki nem az asztalos, jöttek és csapkodott bitek le, hogy megjelenik az egyes táblák és hogy ez egy érzés, hogy egyenetlen," magyarázza Emma.

 

 

Paul Massey

 

A berendezési tárgyak szerteágazó és eklektikus. A hálószoba galéria összehozza egy hatalmas kék-zöld absztrakt festészet, egy ősi zebra bőr, egy Ikea olvasólámpa és egy kínai képernyőn, hogy Emma már létrehozásához használt egy kis öltözőben. A tanulmányban galériában ellenkezője, ő kombinálta egy leopárd-bőr szék, egy kanapé szabályozni egy kockás dobja, a teásdoboz lámpa narancssárga-fehér-foltos árnyékot, és egy régi babaház.

 

Paul Massey

 

A földszinten, a nappali uralja üvegajtós könyvszekrény, szemben a fő ajtók. "Nem akartam, hogy hozzanak egy kandalló," mondja Emma. "Bizonyos szempontból, a könyvespolc biztosítja a samekindof focus.'Near ez áll egy nagy spanyol láda kivert barna bőr, egy pár cukornád karosszék kárpitozott jajim szőnyegek Közép-Ázsiából és a tizenkilencedik századi svéd játékok asztal régi bőröndök halmoztak fel alatta. Az egyetlen képek a falakon négy nyomatok ország jelenetek Graham Clarke: "A könyv így az összes szín, ami szükséges."
Paul Massey
Hozzáférni, csak kívülről, egy tárolóhelyiség tartja kerti szerszámok

 

A fűtési rendszer keretében tölgyfa padló azt jelenti, hogy az istálló is használható egész évben. "A nyár minden bizonnyal szép," mondja Emma, "és ha ez nem elég meleg ahhoz, hogy ülni, akkor legalább azt az elképzelést, hogy itt van. De ugyanilyen a szoba kényelmes, télen, ha bezárja a függönyöket. Mi is használtam sok pártok, és karácsonykor van egy hihetetlenül magas fa - mindig díszítik ugyanazt barátai - akik szerencsére van egy jó feje a magasság. "

 

Paul Massey

 

A fényezés, azt mondja: "Úgy döntöttünk, hogy mindent ugyanolyan paletta, csak könnyebb a nagyobb tér és sötétebb a kis szoba - így a könyvespolcok egy árnyékot a fehér és a fürdőszoba is világos szürke. Az ajtó keretezés minden Farrow & Ball "csövet", és a zárak "Galamb". "
Paul Massey

 

 

Paul Massey

 

És miért "Galamb" különösen? "A fő ház az úgynevezett galambdúc," magyarázza Emma bocsánatkérően. "Ez volt ellenállhatatlan szójáték".

innen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr678141660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása