He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

4 elhagyott város ami hátborzongató emlék és seb a földön

2015.12.16. 08:03 guma

Kowloon Walled City

Szerte a világon a városok és települések, hogy ha egyszer virágzott, de most romokban hevert. Ezek elhagyott városok, amelyek gyakran nevezik szellem városok, lehet olyan szép, mint azok kísértő. A pusztulás okoz a képzeletünket elvadul, megidézve a képek egy helyen elvesztett időt, és csak milyen élet többen áthaladtak a város határain. Néhány gazdag és dicső múltját, míg mások egy sötét és viharos története.

A Kowloon fallal körülvett város volt sűrűn lakott, irányítatlan terület Új Kowloon, Hong Kong. Eredetileg egy kínai katonai erőd, esett ellenőrzése alatt a triádok, miután a kormány feladta ellenőrzés. Ismert a kábítószer-kereskedelem és a prostitúció, annak "csúcspontja" a városnak 33.000 lakos belül 0,010 négyzet mérföld terület, épület élőhelyén felfelé helyett kifelé és tárolására egy óriási £ 4000 kábítószerek határain belül.

1987 és 1993 között, a brit és a kínai kormány volt a területen rendszeresen kiürítették miatt tartósan borzasztó higiéniás körülmények, lassan fordult be egy poszt-apokaliptikus keres shell egy város. Bár a terület lebontották 1994-ben, Kowloon fallal körülvett város Park decemberében nyitotta meg kapuit 1995-ben, és még mindig tartalmaz néhány tárgyat, beleértve annak Yamen (kormányzati) épület és maradványai a déli kapu. Ma egy zöldellő parkban lehet találni, ahol a fallal körülvett város egykor magasan állt. Egy átfogóbb pillantást a történelem és a jelen Kowloon, győződjön meg róla, hogy ez a videó által termelt Wall Street Journal:

.


 

 

 

 

Sanzhi Pod City

Építői egy UFO stilusú lakótelepet kezdtek építeni1978-ban, és a célja az volt, hogy egy nyaralásra csábító üdülőhely legyen az amerikai katonákbak. Több halálos autóbalesetek után, és hatalmas vesztesége volt a befektetési cégnek, a projekt selejtezték.

sanzhi-pod-city-abandoned-2

sanzhi-pod-city-abandoned-7

 

sanzhi-pod-city-abandoned-3

sanzhi-pod-city-abandoned-5

Bodie, California

 

zdjÄ™cie grunge teksturÄ™ z zachodnich opuszczone miasto Zdjęcie Seryjne - 6131542
Bodie jest opuszczone miasto na wschodzie Bodie Hills gór Sierra Nevada w Mono County, Kalifornia, Stany Zjednoczone Zdjęcie Seryjne - 27959419Bodie jest opuszczone miasto na wschodzie Bodie Hills gór Sierra Nevada w Mono County, Kalifornia, Stany Zjednoczone Zdjęcie Seryjne - 18269964

Bodie, California egy igazi vadnyugati szellemváros. Hivatalosan történelmi állami park 1962-től. Bodie büszkélkedhet, mert 200.000 látogatót vonz évente, mégis élő példa arra, hogy mi történik ha egy város, amelynek létezése függ a nyersanyagáraktól, vagy az egykori aranyláztól akkor a város elszáradhat, mint az arany érc. A "szellemváros"1915-ben fogalmazták meg először. Ekkor nevezte a kaliforniai állam hivatalosan az aranyláz szellemvárosának.

Bodie jest ghost town w Bodie Hills wschodzie gór Sierra Nevada w Mono County, Kalifornia, Stany Zjednoczone Zdjęcie Seryjne - 16569379
Bodie jest opuszczone miasto na wschodzie Bodie Hills gór Sierra Nevada w Mono County, Kalifornia, Stany Zjednoczone Zdjęcie Seryjne - 20343431

Pripyat, Ukraine



A végrendelet, hogy a pusztító erejét a nukleáris energia, Pripjaty, Ukrajna volt a virágzó orosz városban, mielőtt a csernobili katasztrófa. Az erőmű tragikus összeomlás ösztönözte hirtelen és gyors kiürítését Pripjaty és a környező területeken. Minden ítélték szennyezett, és ezért maradt.

Az évek során a vandálok ütött a legtöbb épület, sietett a rom által kezdett idő és az elemek. Nem is kihagyni egy pillanatra, hogy profit, azonban 2005-ben egy amerikai vállalkozó céget alapítottak, hogy túrák a lepusztult szovjet szerkezetet. Ügyeljen arra, hogy elkapják ezt a csodálatos rezsi videó Csernobil és Pripjaty:

 

http://all-that-is-interesting.com/7-creepy-abandoned-cities/2


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr367827074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása