He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Szupercuki állatok

2015.12.06. 08:01 guma

Hatalmas szempár, furcsa hangok, nagy, kerek fej, gyönyörű bunda: néhány tulajdonság, ami miatt mi, emberek ellenállhatatlanul cukinak tartunk egy állatot. Ám nekik fogalmuk sincs róla, hogy egy másik faj egyedei oda vannak értük, és valószínűleg, ha tudnák, sem érdekelné őket. Kinézetüket nem azért alakította így az evolúció, hogy mi gyönyörködhessünk bennük, hanem egyetlen cél: a túlélés érdekében. A cuki külső tehát nem mindig cuki állatot takar, sőt, a világ egyik legaranyosabb, ártalmatlannak tűnő apró emlősállata is ölt már embert és közvetlenül felelős végtagok elvesztéséért is. Gordon Buchanan természetfilmes és néhány biológus szakértő most elkalauzol minket az aranyos állatok mindennapjaiba, és közben megtudhatjuk, hogy miért tartjuk őket bájosnak, és miért alakultak ilyenné az évmilliók során. 

SEGÍTSÉG:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr58031574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása