He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az óriás csirkeház rejtélye, Indonéziában

2015.09.21. 08:02 guma

via uzone.id

via Punthuk Setumbuvia Alek KurniawanFölé magasodó fák egy sűrűn erdős területen Indonézia fekszik egy óriás csirke. A gigantikus szerkezet a test, farok, és a madár fejét, sőt, nyitott csőrét, amit úgy tűnik, hogy közép-csikorgását. Bár a nagyon öreg madár gyorsan bomló, Gereja Ayam (ahogy a helyiek hívják) százait vonzza a fotósok és az utazók a helyét a Magelang, Közép-Jáva minden évben, akik keresik, hogy vizsgálja meg a madár bizarr belső.

Az épület épült, mint egy imaház 67 éves Daniel Alamsjah miután kapott egy isteni üzenetet Istentől. Bár azt tervezte az épületet, hogy hasonlít egy galambot, a helyiek érdekel többet, hogy úgy néz ki, mint egy csirke, nicknaming hogy "Csirke-templom." Amellett, hogy imaházat, Alamsjah is használták az épületet, mint egy rehabilitációs központban, kezelésére fogyatékkal élő gyermekek, a kábítószer- függők, és mások. Alamsjah kénytelen volt bezárni a központ kapuit tizenöt évvel ezelőtt, miután meredek építési költségeket.

Jelenleg öt a nyolc pillér feltartotta az épület omladozik, míg graffiti kiterjed a belső falak. Már nem egy hely terápia, az épület még mindig szolgál a hely a hódolat és az utazási és a helyiek szerint, saját helyszíni sok fiatal párok, hogy elrejtse, amikor a szülők vagy a kíváncsi tekintetek elől. (Via Hyperallergic és Daily Mail)
via Alek Kurniawanvia Alek Kurniawanvia Alek Kurniawanchicken-headvia Alek Kurniawanvia Alek Kurniawan

http://www.thisiscolossal.com/2015/07/indonesian-chicken-church/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr917687626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása