He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Európa lerobbant világa

2015.08.22. 08:03 guma

Amennyire vissza tudok emlékezni, mindig is lenyűgöztek az elhagyott helyek, így nem meglepő, hogy miután néhány gyermekkori felfedezés emléke bennem élt, úgy döntöttem, hogy a kamerával hozzak vissza emlékeimből néhányat. Ezért útra kelem.

Elkezdtem így egyre nagyobb figyelmet fordítani a helyek megörökítésére, mert szerettem volna tökéletesen megragadni a helyszínek szellemét, ahol jártam. Már majdnem három éve, hogy bejárom Európát, hogy visszataláljak ezekre a csodálatos helyekre. A kommunistáktól visszamaradt emlékek Bulgáriában és Magyarországon, a hihetetlen villák és paloták Olaszországban, majd elhaladva a hatalmas gyárak és erőművek mellett Franciaországban vagy Belgiumban arra ösztönzött, hogy megragadjam a helyek szellemét és az esztétikai szépségét még a jelen és a káosz a pusztítása mellett is érzékelhető.

Szeretem, amikor a természet átveszi az emberi építmények felet a hatalmat és így létrehoz egy egyedülálló és irreális hangulatot. Ez megmutatja sok szempontból jelenlétünket a földön, és emlékeztet arra is minket, hogy mi csak járókelők vagyunk a földön. Számomra ez olyan, mint utazás az időben. Minden szoba, terem vagy épület különös, és egyedi a maga történetével.

További info: romainveillon.com | Facebook

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr477413178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2015.08.23. 17:29:53

Nekem mindig összeszorul a szívem ha ilyet látok, hogy ahol valaha élet volt, mára az enyészetté vált minden :(
Némelyiknek valóban különös hangulata van.....

guma 2015.08.25. 18:23:37

@Orica Középföldi:

@Horizont:

hihetetlen képek... az is elképesztő, hogy nem fosztották ki teljesen és viszonylag sok butor is az enyészeté lett.

szívszorító az a kanapé ahol még a lemáló tapétán is a mintája is felsejlik. még most is azt derűs nyugalmat közvetíti...
félelmetes.
nem is értem, hogy lehet ilyen gyönyörű, hangulatos épületeket hagyni szétrohadni...
süti beállítások módosítása