He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Kövér: a baloldal genetikailag gonosz. Erre reagáltak - amit idézek.

2015.08.11. 09:52 guma

Kövér László és a genetika

Nos, kérem, Kövér László beleállt a genetikába: „Ma már, tíz év távlatából azt látjuk: mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere”. Főnöke és ivócimborája, Orbán e tárgykörben még csak burkoltan zsidózott – “….a magyar baloldal, amikor erre időnként lehetőséget kapott,rárontott saját nemzetére… különböző – genetikainak talán túlzás lenne mondani – de történeti meghatározottság miatt…” (Azután olyan nevek hangzottak el, hogy Kun Béla, Rákosi Mátyás…) A forrás kétségtelenül hiteles, hiszen Che hozzászólónktól idéztem, ő meg igazán jó elvtárs.
Hogy Kövérnek mi a karaktere, azt elég nehéz megmondani, mert leginkább nincs neki, ahogy a kaméleonról se lehet megmondani, mi a valódi színe.
De azért kiindulásnak itt van ez:

Kövér belépője, szignálta Aczél et.

Kövér belépője, szignálta Aczél et.

Nos, ez a derék, elvhű pártkatona 2013 márciusában a felsőoktatás támogatásának csökkentése okán tüntető fiatalok szüleit, az apákat kommunistázó, mocskoló, a közszolgálati TV-ben elhangzott gyalázkodó nyilatkozatára anno elég kemény válaszok születtek.

Nyílt levél Kövér László Úrnak, az Országgyűlés Elnökének
Tisztelt Házelnök Úr, Kedves László!
Igen megtisztelő, hogy tegnap a Lényeg című műsorban általam elmondottakra reagált. Kifejtettem, hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal, csak már elfáradt, és elfelejtette, honnan jött. De az már kevésbé megtisztelő, hogy a mostani ellenzéki fiatalok szüleit mocskolja.
Megértem, ha édesapámmal nem ápolt jó viszonyt, ő ugyanis nem volt rendszeres vendége az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetnek. Munkahelyi nézeteltérésük sem lehetett, ugyanis Édesapám világ életében tisztességes melós ember volt.
Érdekesnek tartom Orbán Viktor és a Házelnök Úr barátságát. Én a rendszerváltás környékén születtem, és csak elképzelni tudom, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet felé haladva, délelőtt a Miniszterelnök Úr édesapja ellen „harcolt”, délután meg Orbán Viktorral itta meg kedvenc 2 forintos fröccsét. Ezt majd Önök egymás közt elrendezik. Mindenesetre madarat tolláról, Orbánt barátjáról.
Büszke baloldali fiatalként, hozzászoktam, hogy az Önök táborából neveztek már rohadt kommunistának, hazaárulónak és még sok másnak, amiket egyébnek nem írnék most le szívesen, bár tudom, hogy a polgári oldalnak erre szép hagyománya van.
Emberek millióinak nem tetszik a „kormányzásuk” de bármennyire is fáj Önnek, nem fogjuk magunkat felkötni. Bár tudom, hogy talán titkon örülnének neki, mert így megoldódna a felsőoktatási férőhelyek száma, a közmunkások helyzete, a rokkantsági nyugdíj, amit felére vettek vissza, és azokkal a fránya tűzoltókkal, rendőrökkel és egyéb rendvédelmi „bohóc forradalmárokkal” sem kéne törődni.
Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyanannyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz. Jól hallja Kövér Úr még maga is, akinek a pártja rendszeresen relativizálja származási, vallási, ideológiai alapon, hogy ki lehet a nemzet része és ki nem.
Ui.: A nézeteltérések tisztázása végett, Édesapám várja Önt sok szeretettel egy igazi nemzeti, szittya halászlé fogyasztására.
Tisztelettel:
Bihal Dávid

De akadt akkor ennél keményebb is.

Az első apa, Konok Péter válasza:
„Drága Laci, te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző sz*r, ha nem veszed rossz néven tőlem ezt az apró eufemizmust, sikerült feldühítened, de tényleg, pedig többnyire csak röhögök rajtatok. Ma lett 18 éves a lányom, és szokott tüntetni ellenetek. Fel tudja mérni a súlyotokat. Baromi könnyűnek találtattatok az ő szemében is. És ne legyenek illúzióid, te is fel fogod mérni a tetteid súlyát, te kapanyélre húzott darabnyi sertésbél, ha megkapod majd a számlát. Meg fogod kapni. Amúgy: tüntető gyerek apja vagyok; engem hetedikben kirúgtak az úttörőktől (nem volt ebben semmi politika), KISZ-tag pedig nem lettem soha. Nem volt kötelező ugyanis, én meg úgy voltam vele, hogy ne legyen egy olyan tagkönyvem, amiben EZEK (köztük te) elvtársnak neveznek. Akkoriban te KISZ-titkár voltál, majd az MSZMP Központi Bizottsága Ifjúságkutató Intézetének munkatársaként írtad rólunk a hangulatjelentéseket, onnan pedig 1986-ban – én éppen gimibe jártam – az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetéhez igazoltál.
Már leérettségiztem, amikor 1988-ban te a MISZOT alelnöke lettél. A másik alelnök egy bizonyos Gyurcsány Ferenc volt. Szóval miről beszélsz, te debil karrierpatkány? Ja, a másik lányom öt éves. Tüntetni még nem jár. Azt hiszem, hogy mire ő 18 éves lesz, ti már csak rusnya, borzongató kis barna folt lesztek a történelemkönyvekben. És havi egy látogatás lesz engedélyezve.”
Megjegyzés: Kövér nagyapja „Szocialista Hazáért Érdemrendet” kapott, Kövér apja, Kövér László testvérei és ő maga is MSZMP-tagok voltak.
Most tízmilliárdokat vonnak ki az oktatásból, miközben több mint kétmilliárdba kerül Kövér házi testőrsége

A második apa, dr. Krasztev Péter válasza.
„Te mocskos, bajszos tahó te, most egy kicsit tényleg messzire rúgtad a pöttyöst: nem hogy kommunista vezető nem volt az apuka, hanem a ti nemzedéketekhez tartozik. A ti tróger csapatotokkal volt együtt katona (most nevezték ki épp az egyik ilyet miniszternek); együtt buliztunk és szívtunk (igen, bazmeg, ti is szívtatok, még amikor eszeteknél voltatok, kár volt a hatalmi tudatmódosítóra áttérnetek), és miközben ti a kollégiumban okoskodtatok, az apuka szamizdattal dílerkedett kicsiben a bölcsészkaron, szóval kurvára nem kommunista volt. A nagyapám (a gyerek dédije, vágod?), az igen, komcsi volt, de a háború alatt, és épp a magadfajták ellen szerencsétlenkedett az antifasiszta ellenállásban. Szóval, volt mit tanulnia a gyereknek, és baromira örülök, hogy a papírra, amit a rendőrautóban tartott ,az állt, hogy „Ne áruljátok el fiatalkori önmagatokat!”, mert én se tudtam volna mást mondani nektek.”
Forrás: Csepeliek Újsága

Most, úgy en bloc, genetikailag minősíti le az egész baloldalt, de nagyvonalúan kiterjeszti ezt nemzetközi szintre is. Hiába, aki tud, az tud. Érdekes módon eddig nem érzékeltem nem hogy a korábbihoz hasonló, de egyáltalán, semmilyen reakciót.

Lehet, hogy Kertésznek mégiscsak igaza van?

http://kanadaihirlap.com/2015/07/29/kover-laszlo-es-a-genetika/

Schiffer és Kövér - egy brancs

Milyen demokratikus ellenzéki párt, amelyik Kövér Lászlót hívja meg egy pódiumbeszélgetésre? Azt az embert, aki körbegyalázott már mindenkit aki nem ért egyet a Fidesz aznapi véleményével, egyúttal kiátkozva magyarok millióit saját hazájukból. Ez a párt az LMP. Menthetetlenül Orbán kiszolgálói.

Teljesen mindegy, hogy mikor, milyen módon árnyalta, kvázi vitatta Schiffer András Kövér László szokásos vadulását egy tegnapi fórumon. A helyzet az, hogy az LMP Ökopolisz Alapítványa levelet írt ennek az alaknak, vagy telefonon felhívták a házelnököt (rettenet...), hogy ugyan nem venne-e részt a mi pártunk rendezvényén? Elindult az időpont-egyeztetés, hogy mikor ér rá Magyarország egyik fideszes közjogi méltósága és az elvileg a leváltáson ügyködő szervezet között. Hogy miért a Fidesz egyik verbális verőlegényével kell dumálni az LMP első emberének hazája jövőjéről, az rejtély. Vagy nem is az.

A mai napig különös, hogy 2010-ben hogy tudott az LMP elindulni a fővárosi önkormányzati választáson. Jávor Benedek - akkor még LMP-s politikus - három nappal a határidő előtt reménytelenül nyilatkozott, majd vidáman, hogy a határidő napjára csoda történt: összegyűltek a kopogtatócédulák... Azóta is tart a csoda: néhány századdal ez a képződmény mindig átugorja az öt százalékot. Korábbi vállalásuk, hogy egyenlő távolságot tartanak a "zelmúltnyolcév leszerepelt politikusaitól és pártjaitól" és a Fidesztől, már a múlté, ha valaha is igaz volt. Schiffer sosem ül le MSZP-s, DK-s politikusokkal, de a Fidesszel és a Jobbikkal tüntetően szerepel. 

Olyan a kép, mintha semmi más feladata nem lenne Schiffernek, mint Orbán korábbi ügyvédjének, hogy azzal a pár százalékkal (ezek szerint néhány századdal mindig 5 fölött) elhitesse, hogy ő bizony sem azokat, sem ezeket nem szereti és majd váltóerő válik belőle. Kicsit felháborodik a kormány ellen a parlamentben, aztán ott üldögél velük napernyők árányékában. Elfelejt reagálni az MLSZ-ben a Fidesz, amúgy Vona közelében dolgozó Török Gábor szavaira, miszerint az LMP és a Jobbik közötti fal lebontható lenne. A hallgatás egy ilyen horderejű kérdésben megengedhetetlen - hacsak nem az egyetértés jele...

Volt egyszer egy ígéret, hogy lehet más a politika. Az ezt a nevet viselő formáció vezetője hatalommal való visszaélésért feljelentett egy kormányzó miniszterelnököt - azóta kiderült, hogy ártatlanul. Egy másiknál, a jelenleginél nem lát ilyen problémát. Akkor egy beruházás jött volna Magyarországra és ügyészért kiáltott, most meggazdagodott a papa, a feleség, a vej, a gázszerelő és a teljes pereputty. De ez őt nem zavarja. Nem zaklatja Polt Pétert, a korábbi fideszes képviselőjelöltet holmi beadványokkal.

Schiffer és Kövér egy brancs. Aki a nyílt utcán durván elkerget egy tőle kérdezni akaró szocialistát, de dumcsizik a másokat férgeknek nevező figurával, az hiteltelen és jellemtelen ember.

Kár, hogy a ballib értelmiség egy része éveken át beszopta ezt a hazugságot. És egy részük még mindig nem látja a valóságot.

http://europakavezo.blog.hu/2015/08/09/schiffer_es_kover_egy_brancs

Kövér és a jövő

Amennyiben a házelnök visszavonulást tervez, nyilván sokan helyeslik majd e lépését. Az általa sokszor megalázott, rendreutasított ellenzéki képviselők például aligha fognak krokodilkönnyeket hullatni érte.

okopolisz_1Ez ám a hír! Kövér László, az Országgyűlés elnöke – a Fidesz egyik alapítója – azt találta mondani az LMP-hez közeli III. Ökopolisz Nyári Akadémia felsőtárkányi rendezvényén: őt már egyáltalán nem érdekli a Fidesz, nem így a gyerekei jövője.

A publikum a kijelentést tapssal jutalmazta.

Egy kis emlékeztető a Wikipédiából: „A 2006-os országgyűlési választásokon pártja Veszprém megyei listájának éléről jutott be az Országgyűlésbe, ahol a nemzetbiztonsági bizottság tagja és a pártfrakció helyettes vezetője volt. A 2010-es választásokon pártja Zala megyei területi listájáról jutott a törvényhozásba, ahol újfent a nemzetbiztonsági bizottság tagja lett, valamint a Fidesz ajánlása alapján beválasztották a honvédelmi és rendészeti bizottságba is. 2010 júliusában, miután Schmitt Pált, az Országgyűlés elnökét, államfővé választották, az országgyűlésben 2/3-os többséggel rendelkező Fidesz őt jelölte a távozó Schmitt helyére, házelnöknek, amely tisztségre nagy többséggel választották meg.

  1. április 2-ától, miután a plágiumbotrányba keveredett Schmitt Pál lemondott köztársasági elnöki posztjáról, mint házelnök ügyvezetőként ő látta el az elnöki feladatokat május 10-ig, az új államfő, Áder János megválasztásáig.

A 2014-es Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 13. legbefolyásosabb személye.”

Nem titok: Kövér László jövedelme – az index.hu idei adatai szerint – havi bruttó 1 millió 731 ezer 713 forint.

*

Amennyiben a házelnök visszavonulást tervez, nyilván sokan helyeslik majd e lépését. Az általa sokszor megalázott, rendreutasított ellenzéki képviselők például aligha fognak krokodilkönnyeket hullatni érte.

Ám azzal, hogy „A süllyedő hajó gyors elhagyása” című játszma nyitólépését – legalábbis a nyilvánosság előtti elsőt – ő tette meg, lehet, hogy szándékán kívül, mégis nagy szívességet tett a pártjának. Felkínálta ugyanis a lehetőséget, hogy kizárják – amitől bizony nem lesz ő népszerűbb, hanem a gyengülő kormányzópárt teremtheti újra az egyatábort összetartó látszatot: „erőt mutathat” a kizárásával.

Kövér (Mensevik?) Lászlót persze aligha kell félteni a következményektől. Vannak őnéki szolid megtakarításai, és nyilván nem közmunkából kell majd tengődnie, akkor sem, ha már nem ő elnököl a Országházban. Sőt, akármibe le lehet fogadni: nem, vagy alig csökken majd a mostani igazán formás jövedelme.

Ha akad aggódni valója, az bizonyára nem azért lesz, mert – finoman szólva – belecsinált most a közös fészekbe. Ezt nála frappánsabban tette meg egy másik ősfideszes, Simicska Lajos, és bár cégeinek pályázatait mostanában fúrják, azért neki még nem kopik fel az álla.

Kövér László benne van még, és eddig vastagon benne volt a fideszes pártelitben. Pontosan tudja – s lám, mondja is – inkább azért izgulhat, hogy miként alakul a gyermekei jövője. Kívüle ebben az országban még rengeteg más szülő is aggódik a gyermekeiért; ők azt szeretnék, hogy pont úgy ne alakuljon, ahogyan most, a fideszes kormányzás idején alakul. Mármint KLIK-esen, NAT-osan, és talán hamarost Nemzeti Pedagógus Karosan , mert ugye bugyuta kis közhely, de mégis igaz: az iskola az életre nevel… Mostanában keveseket – akik svájci elit iskolákban tanulhatnak, saját lábon állásra –, a többséget, akik itthon, a magyar oktatási rendszer túszaiként tanulnak, vazallusi, alattvalói életre.

*

Szóval Kövér László egyelőre csak annyit közölt: őt bizony nem érdekli, merre tart, révbe ér-e vagy megfeneklik a Fidesz hajója. Ezek szerint már az is közömbös a számára, hogy mi lesz a narancsrakománnyal.

Most persze még nyár van, tikkasztó kánikula. Csöndesek a vizek, nem szaggatja vihar a vitorlákat. Vakációzik tanár, diák, politikus; ilyenkor még a parlament is aluszik, a Fidesz tán „máma már nem hasad tovább”.

Azután majd kiderül, mit hoz az ősz. Lehet, hogy akkor a házelnök – önszántából vagy kapitányi ukáz és némi nyomásgyakorlás hatására – tényleg leszáll majd arról a bizonyos hajóról. De ugyan ki hiszi el – amit most még csak sejtet a pártja iránt kinyilvánított közönyével –, hogy tán átgondolta ezt a vitorlás dolgot, és inkább elindulna gyalogszerrel az illiberális demokráciából a jelző nélkülibe visszavezető damaszkuszi úton?

http://gepnarancs.hu/2015/08/kover-es-a-jovo/

Orbán Viktor, Kövér László, a genetikai hulladék és a sarki zöldséges

A hétvégén Orbán Viktor hazaárulózta le a baloldali magyar embereket: értelmetlen fejtegetésében azt hangoztatta, hogy a baloldaliak gyűlölik a magyarokat, ma pedig Kövér házelnök közölte axiómaként, hogy a baloldaliak genetikailag gonoszak vagy alávalóak (nem pontosan érthető, mire gondol a házelnök amikor a 20-as, 30-as évek népszerű antiszemita toposzát éleszti újra).

20120330-orban-viktor-gyermekei-tarsasagaban-koccint.jpg

Lehetne most dühödt publicisztikát írni arról, hogy mennyire borzasztó a gyűlöletbeszéd, és hogy mennyire elfogadhatatlan, hogy ezek az urak a magyar nép tagjait gyűlöletre hergelik, de felesleges, mert valójában csak szánni tudom őket, a mérhetetlen frusztráltságért és a terhelt múltjukért, amit hatalomszerzéssel próbáltak kezelni. Láthatóan sikertelenül.

A probléma persze az, hogy ezek az emberek az ország vezetői, és nem csak a Fideszé. Ugyanis ebben az országban, bárki bármit mond, élnek és élni fognak baloldaliak, sőt melegek, zsidók, cigányok, rokkantak, szegények, rosszul keresők, és átmenetileg menekültek is. És bármily meglepő is, ebben az országban élnek Kövér Lászlók, Orbán Viktorok, fideszesek, jobbikosok, szélsőjobbosok is... és bizony velük is együtt kell élni.

Így megy ez, és hiába próbálja bárki elhitetni magával – felvéve a fekete lencséjű szemüvegét, hogy semmiképp ne lásson ki –, hogy a többiek nem is itt élnek, nem is emberek, nem is magyarok, attól még bizony azok lesznek, és azok maradnak. Márpedig, ha ők is magyarok és emberek, és mi direkt kellemetlenséget okozunk nekik, megbélyegezzük őket, rossz körülményeket biztosítunk nekik (akár csak mentálisan is), vagy azon dolgozunk, hogy rosszul érezzék magukat ebben az országban, akkor nekünk is szarabb lesz. Hiszen ők jönnek szembe az utcán vagy a boltban, ők dolgoznak az iskolában, ahova a gyerekeinket járatjuk, az ő gyerekeik ülnek a mieink mellett a padban, és ők ülnek a BKV-n, vagy vezetik épp a taxit. De ott vannak a vonaton és a sarki zöldségesnél is.

Találkozni fogunk velük, és az arcunkba kapjuk vissza  frusztrációnkat, amit rájuk öntünk. Nincs mese.

Persze a politikai vitákra szükség van, ha lopnak a politikusok, fel kell tárni, ha rosszul működtetik a rendszereket, le kell írni, ha gyűlöletet keltenek, szembesíteni kell őket. De a hazaárulózás, a genetikai hulladékozás, a másik fél emberi mivoltának megkérdőjelezése, vagy értéktelennek való kinevezése csak és kizárólag arra jó, hogy nekünk is rossz legyen. És ha ez kormányzati részről zajlik, milliárdos kampányokkal, órási médiaeléréssel, ha ennek célja pont az emberek hergelése arra, hogy ők is ezt tegyék, akkor még rosszabb lesz mindenkinek.

Úgyhogy nem pici probléma az, ha az ország harmadik számú közméltósága, és a miniszterelnöke ilyeneket mond az ország másik feléről. Ugyanis ettől csak minden érintett félnek szarabb lesz. Jobb senkinek sem.

http://kettosmerce.blog.hu/2015/07/28/orban_viktor_kover_laszlo_a_genetikai_hulladek_es_a_sarki_zoldseges

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr917697606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása