He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Magyar, szlovák, cseh (szakmai) bérek

2015.08.07. 06:29 guma

Mennyit keresnek a mérnökök? - magyar, szlovák, cseh bérek (1.)

Magyar-cseh-szlovák összevetésben a szlovák mérnökök fizetése a legmagasabb, a magyarok pedig jól tartják a lépést a csehekkel - derül ki a Fizetesek.hu bérinformációs portál statisztikáiból.

A mérnöki béreket összehasonlító cikkünk első részében 13 pozíciót vizsgáltunk. Ebből mindössze egy esetben - a gépiparban a szervizmérnököknél volt a legalacsonyabb a szlovák fizetés. A többi 12 pozíció közül négyben a magyarok, nyolcban a csehek végeztek a harmadik helyen.
A gépiparban a folyamatmérnökök és az energetikai mérnökök fizetése magasabb, mint cseh és szlovák kollégáiké, az építőiparban, a mezőgazdaságban viszont nagy a lemaradás.

A statisztika második részét egy hét múlva közöljük.

http://karrier-tanacsok.monster.hu/Fizetes-es-juttatasok/Informaciok-a-fizetesrol/mernok-berek-hun-sk-cz/article.aspx?WT.mc_n=hirkereso

Mennyit keresnek a mérnökök? - itt a lista pozíciónként (2.)

Február elején az informatikus béreket vettük nagyító alá, múlt héten pedig elkezdtük a mérnöki fizetések bemutatását pozíciónként. Akkor az autó- és gépipar volt terítéken, most egy szélesebb spektrum. Az exkluzív adatokat a Fizetesek.hu bérinformációs portáltól kaptuk.Mennyi az átlagkereset mérnöki szakmákbanMennyi az átlagkereset mérnöki szakmákban

http://karrier-tanacsok.monster.hu/Fizetes-es-juttatasok/Informaciok-a-fizetesrol/mernok-fizetes-2015-2/article.aspx

 

Így változtak a fizetések az informatikában - íme a lista

Az utóbbi egy évben nem jártak rosszul a legtöbb informatikai munkakörben dolgozók. A honlaptervezők 16, az IT biztonsági szakértők 11 százalékkal keresnek többet, mint tavaly márciusban. Újabb exkluzív statisztika a Fizetesek.hu-tól.

Százalékosan a honlaptervezők, a Perl programozók, az IT-biztonsági szakértők és az adatbázis-adminisztrátorok fizetése emelkedett, két számjeggyel. Ezzel szemben az IT-tervezők és az IT-elemzők átlagbére némileg csökkent. Igaz, e pozíciókban még így is bruttó félmillió forint körüli átlagot mért a Fizetesek.hu bérinformációs portál.

Íme a százalékos változás és a havi bruttó összegek.

Mennyi az átlagkereset IT szakmákbanMennyi az átlagkereset IT szakmákban

http://karrier-tanacsok.monster.hu/Fizetes-es-juttatasok/Informaciok-a-fizetesrol/it-berek-valtozas/article.aspx

Keresetek a bankszektorban - itt a lista pozíciónként

Folytatjuk a hazai fizetéseket feltérképező sorozatunkat. Ezúttal a bankszektorban adott átlagfizetéseket vesszük nagyító alá a Fizetesek.hu bérinformációs portáltól kapott exkluzív adatok alapján. Hamarosan jön a pénzügyi bérek második része is.

A gyűjtés a nem vezetői pozícióban dolgozók adatait tartalmazza. Az összeget havi bruttó alapfizetések juttatások nélkül.Mennyi az átlagkereset mérnöki szakmákban

http://karrier-tanacsok.monster.hu/Fizetes-es-juttatasok/Informaciok-a-fizetesrol/banki-fizetes-1/article.aspx

Keresetek pénzügyi területen - itt a lista következő része

Fizetési sorozatunkban a múlt héten a bankszektorban elérhető béreket vettük nagyító alá. Maradunk a pénzügynél, de most a pénzintézeteken kívül kereshető átlagok következnek. Az exkluzív adatokat ezúttal is a Fizetesek.hu portáltól kaptuk.

A gyűjtés a nem vezetői pozícióban dolgozók adatait tartalmazza. Az összeget havi bruttó alapfizetések juttatások nélkül.

 

Átlagbérek pénzügyi területenMennyi az átlagkereset mérnöki szakmákban

http://karrier-tanacsok.monster.hu/Fizetes-es-juttatasok/Informaciok-a-fizetesrol/kereset-penzugy-2/article.aspx

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr87680628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása