He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Terjednek a nemi betegségek

2015.08.06. 06:51 guma

Örökre megnyomoríthat egy meggondolatlan szex

A fesztiválok, egyéjszakás kalandok szezonjában érdemes átvenni, milyen veszélyek leselkednek a pillanatnyi örömök vadászaira, pláne ha megfeledkeznek a védekezésről.

Világszerte és Magyarországon is nő a szexuális úton terjedő betegségek száma, az ismeretek azonban a nemi bajokról nem nőnek ezzel párhuzamosan, sőt! Erről magunk is megbizonyosodhattunk az EFOTT-on.

Szakemberrel végigvettük a főbb fertőzéseket és hogy mit kockáztat, aki felelőtlenül halmozza a testi örömöket. Akár az ép elméjét is. Nem vicc!

A különböző nemi bajokról, kezeléséről itt is tájékozódhat. Egy HIV+ férfi megrázó vallomását pedig itt nézheti meg. 

Az aktív szexuális életet élőknek elengedhetetlen a rendszeres szűrővizsgálat és íme, egy kis segítség a védekezéshez, külön tanácsokkal a fesztiválozóknak: 

 

http://www.hir24.hu/elet-stilus/2015/07/31/tudtad-hogy-orokre-megnyomorithat-egy-meggondolatlan-szex/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr737678174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása