He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Honnan hova telepedett le a legtöbb "bevándorló"?

2015.07.16. 13:30 guma

Románia elfoglalta Magyarországot

Forrás: jakubmarian.com

.A térképen azt ábrázolják, mely országokból érkezett a legtöbb migráns az adott államba.

Az ENSZ azt is megnézte, hogy az adott államban melyik ország kisebbségének a tagjai a legnépesebbek. Magyarországon, Olaszországban és Spanyolországban a Romániában születettek számítanak a legnagyobb kisebbségnek,  míg Németországban, Hollandiában és Macedóniában a Törökországban születettek.

Andorrában élnek a legnagyobb arányban migránsok az ENSZ 2013-as adatai szerint, míg Bosznia-Hercegovinában a legkevesebben. A nemzetközi szervezet ábráiból kiderül, hogy Franciaországban az algériaiak, míg Nagy-Britanniában az indiaiak a legnépesebb kisebbségi csoport.

Legutóbb 2013-ban az ENSZ mérte föl, hogy az európai országok lakosainak hány százaléka nem az adott államban született. A migránsok aránya Andorrában a legnagyobb 56,9 százalékkal,  míg a legkisebb Bosznia-Hercegovinában 0,6 százalékkal. 

A migránsok százalékos aránya az egyes európai országokban

Forrás: jakubmarian.com

75 ezren engedély nélkül

Mint arról az Origo is beszámolt, Németországban tavaly éves összevetésben több mint 75 százalékkal nőtt, és az újraegyesítés óta a legmagasabbra emelkedett az országba engedély nélkül belépő emberek száma, az idén pedig már az első fél évben több illegális bevándorlót regisztráltak, mint a tavalyi csúcsévben.

Közben itthon, Mórahalom külterületén elkezdődött az ideiglenes műszaki határzár építése. Szijjártó Péter az M1-en azt mondta, nem látszik, hogy csökkenne a Magyarországra nehezedő illegális bevándorlási nyomás. 

http://www.origo.hu/itthon/20150716-romania-magyarorszag-kisebbseg-migrans.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr157632652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása