He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Fogdában ülnek már a várost bűzbombával elárasztók?

2015.07.11. 19:45 guma

Nem akartam posztolni a Pride témában semmit. A nem rég olvastam a mai hírek. Elképesztő állapotokról szólnak. Menekülnek a külföldi turisták, mert az egész belvárost elárasztja a bűz.

Tudomásom szerint ezeken a területeken az utcai kamerák egymást érik. Tehát mit történhetett, hogy a város levegőjét "megmérgezték"? Ki a felelős? Ki nem vette észre a műveletet, amivel ezt elérték? Mi várható itt, ha még ezt sem tudta a rendőrség megakadályozni?Arról nem beszélve, hogy nagyon sok a heteró pár a menetben ahogy belenéztem a közvetítésbe - és jó pár pocakos kismama fogja férfi párja kezét. Tehát nekik is kell erről valamit mondani a hatalomnak, hogy miként történhet meg ez az atrocitás egy világváros közepén.

Szóval kérdések halmaza fogalmazódott meg bennem a rendfeltartó erők "szelektív" munkáját pl a plakátrongálás miatt begyűjtött "törvénysértők" gyors elfogása és tettenérése miatt. Most miért ültek a fenekükön? Vagy minden kamera elromlott? Tessék mondani, mire veszik fel itthon a fizetésüket a vezetők, csak az ellenséggyártásra, ha nem tudják a város amúgy sem tiszta levegőjét megvédeni?

Szarszag terjengett Budapest Pride útvonalán

Több olvasónk is jelezte, hogy orrfacsaró bűz, trágyaszag, szarszag van a Budapest Pride útvonalán az Andrássy úton. Kollégánk, Janecskó Kata a Nagymező utcánál van. Szerencséjére kicsit náthás, de másoktól úgy tudja, hogy csak az Operánál van büdös, ott viszont nagyon.

Ürü­lék­kel aláz­zák a me­leg­fel­vo­nu­lást. Me­ne­kül­nek a tu­ris­ták!

A RIPOST ol­va­sói is be­szá­mol­tak róla, hogy el­vi­sel­he­tet­len ürü­lék­szag, csa­tor­na­bűz kí­séri a me­leg­fel­vo­nu­lás út­vo­na­lát. Egé­szen az Ope­rá­tól a szívár­vány­szí­nekbe öl­tö­zött tor­ko­la­tig, a Hősök te­ré­nél.

folytatás:

 

Valaki szarral kente be a Pride útvonala mellett lévő növények ágyását

 

Többen írtak nekünk, hogy iszonyú szag van az Opera körül, a délután melegfelvonulás útvonalán. Horváth Bence kollégánk a helyszínről ezt megerősítette, azt mondja, masszív trágyaszag van.

Két magyarázat lehetséges.

Vagy valami állami, fővárosi intézmény választotta pont ezt az időpontot a trágyázásra, hogy így jelezze, mit gondolnak a délutáni eseményről, vagy szélsőségesek akarják így megzavarni a délutáni felvonulást. Persze a két lehetőség simán át is fedheti egymást, bizonyos jobboldali fővárosi politikusok nyilatkozatait ismerve erre is van esély.

Keressük a fővárost és a közterület fenntartót, hogy ők dolgoztak-e a területen, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseinkre.

Volt, aki a helyszínen azt mondta, hogy ez “profi” trágyázásnak látszik, de közben én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy a belvárosi növényeket valamilyen állat ürülékével trágyázták volna, szóval most inkább magánakcióra tippelnék.

Amint tudunk frissebbet, azt ide fogjuk rakni.

http://444.hu/2015/07/11/valaki-szarral-kente-be-a-pride-utvonala-mellett-levo-novenyek-agyasat/

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr677618378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.07.11. 21:37:59

Tarlós szerint a Pride nem méltó az Andrássy úthoz. Erre vajon mit fog mondani?

miről van itt nagybasz0 2015.07.12. 18:52:05

Asszem seggbekuki után, ez a baleset bármikor előfordulhat... mármint a kaki, saga... :P

guma 2015.07.12. 21:07:00

@miről van itt nagybasz0: hülye vagy?! :(

most komolyan nem érted mi a gondom? már jóval ő előttük (mármint a gyülekezés előtt) terjengett a bűz.
egy világváros reprezentatív közepén, ami tele van térfigyelő kamerákkal...

ott emberek élnek. akiknek marad a bűz, amit "szervezetten" tálalt nekik pár nagyon okos, pedig semmi közük semmihez...

miről van itt nagybasz0 2015.07.13. 07:04:55

@guma: Én komolyan örülök, hogy ennél nincs nagyobb gondod...

miről van itt nagybasz0 2015.07.13. 07:08:11

"
Az elme terhe

Két vándorló szerzetes egy folyó partjára ért, ahol egy fiatal asszonnyal találkoztak. Az asszony megkérte őket, vigyék át a túlsó partra. A szerzetesek haboztak, mert fogadalmuk szerint nem érintkezhettek nőkkel...
Az egyik szerzetes a hátára vette a nőt, és átgázolt vele a túlsó partra. A fiatal asszony illőn köszönetet mondott, majd elsietett.
Néhány órával később megszólal az egyik szerzetes:
- Testvérem, nagy hibát követtél el, amikor felvetted a hátadra azt az asszonyt. A fogadalmunk szerint nem érintkezhetünk nőkkel, s te mégis megtetted.
Megcsóválja a fejét a másik szerzetes.
- Ej, testvérem! Én már a folyó partján letettem azt az asszonyt, de te még mindig az elmédben cipeled!
"

Lone Wolf 2015.07.19. 00:39:00

Szarral ebben az országban csak a cigányok játszadoznak, de ők is csak általános iskolában kenegetik vele a budi falát... De ezt vallási okokból, babonából teszik.

ja, meg a széljobbereink.

Kellenek ezek nekünk???

guma 2015.07.19. 09:16:51

@Lone Wolf: helló! :)

rég jártál itt. mi van veled? zenét sem hoztál?

Lone Wolf 2015.07.19. 18:48:34

:) időről időre be be nézek, de kicsi az élet, hát én se erőltetem magam. Majd valami lesz.
süti beállítások módosítása