He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Játszunk: Te tudod milyen személyiség vagy?

2015.07.05. 08:03 guma

Válassz egy képet és megmondjuk milyen személyiség vagy. Meg fogsz lepődni az eredménytől!

Az alábbi teszt hosszú évek kutatómunkáján alapul. Nincs más dolgunk, mint választani egy képet az alábbiak közül, és elolvasni a hozzá tartozó személyiségleírást. Válassz egy képet, majd olvasd el a számozott résznek megfelelő leírást

Ha az 1-es számot választotta: introspektív, érzékeny és meditatív személyiség. Sokat küzd magával és a környezetével, sokkal mélyebben gondolkodik, mint az emberek többsége. Egyfajta önmegfigyelő, melyben a személy a belső gondolatait, vágyait és észleleteit tudatosan közvetíti magának. Ez egy lehetséges módja annak, hogy valaki a gondolataira és következtetéseire támaszkodva megvizsgálja a személyes gondolatait, érzéseit és a spirituálisabb történéséket, ami a személyben (lelkében) végbemegy. Barátaival való kapcsolata nagyon mély, harmóniát és belső békét sugároz. Ezek a személyek szeretik a magányt, akár hosszabb ideig is jól érzik magukat, mivel sosem unatkoznak.Ha a 2-es számot választotta: független, szabad és konvencióktól mentes. Az ilyen személyiség saját maga választja az útját. Munkája, tevékenysége művészi színfoltot is kap, és viselkedése pontosan a várakozásokkal szembe megy. Élete nagyon individualista, sosem követi a trendeket, mindig a saját elvei és meggyőződései alapján cselekszik.

Ha a 3-as számot választotta: dinamikus, aktív, extrovertált személyiség. Kész vállalni a komoly kockázatokat, kihívásokat, csak azért, hogy hogy izgalmas, kihívásokkal teli munkakört tölthessen be. A rutin bénítólag hat rá, az aktív szerepvállalás, az események közepében való tartózkodás a lételeme.

Ha a 4-es számot választotta: két lábbal áll a földön, kiegyensúlyozott és harmonikus. Értékeli a természetességet, az egyszerű dolgokat. Mások csodálják, mert a valóságnak megfelelően él, támaszkodhatnak rá. A hozzá közel állóknak biztonságérzetet nyújt, mindenki kedves, emberi gesztusairól ismeri. Visszautasít mindent, ami ellentmond a jó ízlésnek és banális. Szkeptikus a divatirányzatokkal szemben, számára a ruha elsősorban praktikus.

Ha a 5-ös számot választotta: pragmatikus, nagy az önbizalma, profi. Irányítja a saját életét, és nem hagyja, hogy a dolgok kicsússzanak a kezei közül. Problémáit praktikusan, egyszerűen oldja meg. Reális elképzelései vannak a hétköznapi elvárásokkal kapcsolatban, munkáját nagy felelősséggel végzi, mivel pontos, megbízható ember. Akaratereje másokra is ösztönzőleg hat, és csak akkor elégedett, ha maximális teljesítette vállalt kötelezettségeit.

Ha a 6-os számot választotta: békés, diszkrét, kerüli az agressziót. Könnyen barátkozik, ám fontos számára a függetlenség és az intimitás. Időről-időre szeret elvonulni, és magányosan meditálni az élet értelmén. Térre van szüksége mindehhez, ám nem magányos típus. Megbékélt magával és a környezetével, értékeli az életet és azt, amit tőle kapott.

Ha a 7-es számot választotta: gondtalan, játékos és boldog. Szereti a szabad, spontán életet, minél többet ki akar hozni az életből. Mottója: csak egyszer élünk. Nagyon kíváncsi, mindenre nyitott, a változások jó hatással vannak rá. Semmi sem rosszabb számára, mint a kötöttség, ezért folyamatosan készen áll az új élmények befogadására.

Ha a 8-as számot választotta: romantikus, álmodozó és érzelmes. Nagyon érzékeny személyiség, elutasítja, hogy a dolgokat csupán racionális szemszögből kell nézni. Legfontosabb számára a megélés, az álmok. Kerüli azok társaságát, akik szerint a romantika a könyvespolcokra való, és akiket csupán a ráció vezet.

Ha a 9-es számot választotta: elemző, magabiztos, megbízható. Becsül mindent, ami minőségi és tartós. Apró kincsekkel veszi körbe magát, amelyekre egyedül talál rá, míg mások figyelme egyszerűen elsikkad felettük. A kultúra fontos szerepet tölt be életében, stílusa csak rá jellemző elegáns és exkluzív, távol áll a szeszélyes divattól. Számára a kulturális öröm az ideális, eszért olyan emberek társaságát keresi, akik rendelkeznek bizonyos fokú műveltséggel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr237507136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása