He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Egy skót srác összeállítása a magyar 60-as évekből

2015.06.13. 07:01 guma

Van egy skót, aki jobban szereti a 60-as évek magyar énekesnőit, mint mi

Gondoltad volna, hogy a hatvanas évek legjobb magyar énekesnős mixét egy edinburgh-i férfi rakta össze? Volt miből válogatnia: az összes megjelent számot meghallgatta a korszakból, Koncz Zsuzsától Magay Klementináig. Itt vannak a dalok, és egy interjú is a rajongó skóttal.

Teljesen véletlenül akadtam rá a Mixcloudon egy Beat Lány (The Female Sound of Sixties Hungary) című, 71 perces mixre: a Cinnamonk nevű feltöltőre a szintén 60-as évekbeli francia mixek miatt figyeltem fel, és meglepve láttam, hogy a francia, olasz, brazil korabeli playlistek mellett ott figyel egy magyar is.

http://cink.hu/van-egy-skot-aki-jobban-szereti-a-60-as-evek-magyar-en-1705744371

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr777480658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása