He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Amikor a művésznek a természet is besegít

2015.06.09. 06:03 guma

Bár számtalan előnye van az városi életnek, egy dolgot semmi nem tud pótolni: az ember természettel való kapcsolatát. Persze nem tudja ezen szükségletét a városi ember sem teljesen elhagyni, ezért parkokkal, kiskertekkel, fasorokkal próbálja legalább minimális szinten megtartani ezt az évezredes köteléket. Ám mint tudjuk, a természet mindig utat tör magának, és nem igazán híve a keretek közé zárt katonás rendnek. Éppen ezért újra és újra próbálkozik visszaférkőzni betonfalak közé zárt életünkbe, mondjuk egy apró virággal a járda repedései közt, vagy néhány kellemesen susogó futónövénnyel házaink szürke falán.

Nem véletlen, hogy ezek a parányi kis csodák a művészi vénával megáldott tehetségeket is megihletik. Szerte a világban számtalan zseniális utcai alkotás bizonyítja, hogy ha az ember összefog a természettel, abból fantasztikus dolgok tudnak születni. A következő válogatás erre az Élő példa.

Forrás: boredpanda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr377154093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása