He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Az M1 Híradó az agymosás szolgálatában, már már bűncselekmény?

2015.04.29. 04:42 guma

Nem elég a Híradó még a Ma Este is más elemző nélkül is azt sulykolta, hogy szerintük a kormány ártatlan(?), csak az ellenzék "felhergelte" a társadalmat a trafikosok ellen...

Számoljunk csak. Mennyiért kell párt propagandát hallgatni közpénzből? 80 milliárd a "hírgyártóknak" és most 25 milliárd kommunikációs pályázatra! Tetszik érteni, hogy hülyének néznek mindenkit!?

Rogán Antal szerint a trafikosok leszedhetik a fóliát, hiszen eddig se kellett volna felrakniuk

Rogán Antal a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában adott interjút. A kaposvári gyilkossággal, és Orbán Viktor halálbüntetéssel flörtölő megjegyzéseivel kapcsolatban arról beszélt, hogy ha egy EU-tagállam közvéleménye akarja, az unió szintjén is fel lehet vetni a halálbüntetés kérdését. Bónusztrack:

Rogán Antal szerint a trafikosok leszedhetik a fóliát a boltok üvegéről.

Szerinte eddig sem volt olyan jogszabály, amely előírta volna a fóliázást.

A múlt heti kaposvári dohánybolti gyilkosságot egy minden szempontból értelmetlen cselekedetnek nevezte Rogán Antal, hiszen, bár a tettes azért gyilkolt, hogy később ne lehessen azonosítani, a boltban kamerák voltak. A gyilkosság minősített eset, amelyre csak elrettentéssel lehet válaszolni – fogalmazott. Kifejtette azt a véleményét is, hogy ha a trafikosok védelméhez az kell, hogy levegyék a fóliát, akkor vegyék le.

Orbán Viktor miniszterelnök keddi pécsi látogatásán a kaposvári dohánybolti gyilkossággal kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta, hogy napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését. Néhány éve azt hitték, a magyar büntetőjogról és a bűnüldözésről szóló viták végére pontot tettek, amikor bevezették a három csapás törvényét és a tényleges életfogytiglani büntetést, de ezek visszatartó ereje önmagában nem volt elegendő – mondta. A kormányfő szerint a bűnözők előtt világossá kell tenni: Magyarország nem riad vissza semmitől, ha állampolgárai védelméről van szó. Rogán Antal felidézte a Szita Bence gyilkosságot is.

“Amikor ilyen bűnök vannak, óhatatlanul eszébe jut az embernek a halálbüntetés.”

Mint mondta: a Fidesz mindig is úgy gondolta, hogy a bűncselekmények megelőzésében a büntetőjogszabályok szigorítása a járható út. A három csapás törvény bevezetésének nyomán mintegy hétezerrel több bűnöző van börtönben – emelte ki a politikus, aki szerint ha az életellenes bűncselekményt elkövetők is az életüket kockáztatnák, az a megelőzést szolgálná.
Az Európai Uniós egyezmények tiltják a halálbüntetést – emlékeztetett Rogán Antal, de hozzátette: ha egy tagállam közvéleménye ezt akarja, az unió szintjén fel lehet vetni egy érdemi vitát a halálbüntetésről. (via MTI)

http://444.hu/2015/04/29/rogan-antal-szerint-a-trafikosok-leszedhetik-a-foliat-hiszen-eddig-se-kellett-volna-felrakniuk/

Félreértésből fóliázzák a trafikokat

Ezt Kósa Lajos nyilatkozta az Origónak. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a hatályos trafiktörvény csupán azt írja elő, hogy a dohánytermékek nem lehetnek szem előtt. Van-e köze a szabályoknak a 21 éves kaposvári eladólány halálához? Meddig terjed a felelőssége a törvényjavaslatot megszavazó képviselőknek? Erről kérdeztük ma a politikusokat a parlamentben.

http://www.origo.hu/itthon/20150427-felreertesbol-foliazzak-a-trafikokat.html

Egy debreceni trafikos szerint össze-vissza hadovál Kósa Lajos és Rogán Antal

A Civishír közölte egy debreceni trafikos nyílt levelét. Szerinte egyszerűen nem igaz, amit Kósa Lajos és Rogán Antal állít. A Fideszes politikusok arról beszélnek az elmúlt napokban, hogy eddig sem volt olyan jogszabály, amely előírta volna a fóliázást.

Nemzeti dohányboltunkban üdítőt és szeszes italt is árusítunk, szerencsejáték terminál is van. Az ajtóból és az egyetlen utcafronti ablakból (fólia nélkül) sem lehet a dohánytermékekre rálátni, ugyanis a pult az üzlet hátsó sarkában áll. A szabályozás szerint az üvegbetétes ajtót és az ablakot a nyitást megelőzően (igen apró lyukacsos) szitafóliával fedtük be, ami kintről egyáltalán nem enged belátást (fényt se sokat…), bentről azonban ki lehet látni. Nyomatékosítom: aki beáll a nyitott ajtóba, az is csak kólát és chipset lát. Másfél hónappal ezelőtt említett üzletünkben járt a Nemzeti Dohány Zrt. ellenőre, aki elégtelennek találta a sötítítést, ezért utasított, hogy az ablakot és az ajtót BELÜLRŐL IS fóliázzuk le.

A nyílt levél elolvasható itt.

http://444.hu/2015/04/29/egy-debreceni-trafikos-szerint-ossze-vissza-hadoval-kosa-lajos-es-rogan-antal/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr577408186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása