He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

2015-ben ezzel várjuk Putyint

2015.02.17. 09:01 guma

7730945_7c63dc05e40d3c44c7b9d13d0e157279_wm.jpg Fotó: Huszti István / Index

A Fiumei úti temetőben az egyik felújított emlékművön ez a felírat: “Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért”

Megszereztük Putyin pesti programját

Délután kettőkor érkezik kedden az orosz elnök Budapestre – tudtuk meg orosz forrásból. Vlagyimir Putyin a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről egyenesen a Hősök terére megy, ahol koszorút helyez el. Ezután, három órakor a Fiumei úti temető szovjet katonai parcellájához hajt, ahol – kizárólag az orosz sajtó képviselői előtt – szintén koszorúzni fog.

Putyin vélhetően azután találkozik Orbánnal, akivel viszonylag kevés ideje marad, hiszen – ahogyan az a Miniszterelnökség Sajtóirodájától tudható – a program szerint 16:45-kor már egyezményt ír alá a parlamentben Orbán Viktorral. 17 órakor közös sajtótájékoztatót tartanak. (Délután négykor az orosz nagykövetség előtt egy Putyin melletti szimpátiatüntetés is lesz.)

Másfél órával később, 18:30-kor Áder János fogadja a Sándor-palotában. Az esemény nyilvános része a Szent György téri ünnepélyes fogadtatás lesz.

Az MTI-nek hétfő délután Putyin külpolitikai tanácsadója, Jurij Usakov azt mondta, hogy a látogatáskor Putyin tárgyalni fog a kétoldalú gázszerződésről, amelyet vagy meghosszabbítanak vagy új szerződéssel váltanak fel, és szóba fog kerülni a paksi atomerőmű bővítése is. Usakov szerint tervben van, hogy az orosz küldöttség tagja lesz Szergej Kirijenko, a beruházást végző Roszatom állami atomenergiai vállalat vezetője.

http://index.hu/belfold/2015/02/16/a_repulorol_koszoruzni_siet_putyin/

csatornafedel-putyin-latogatas-budapest-1.jpg A Fővárosi Csatornázási Művek munkatársa lehegeszt egy csatornafedelet az Andrássy úton (Fotók: Szigetváry Zsolt / MTI)

Vlagyimir Putyin orosz elnök keddi látogatása miatt a város több pontján vasárnap reggel 8 órától kedd este 8-ig várakozási tilalmat rendeltek el. A Terrorelhárítási Központ hajnali 3 órától lezárta az Országház környékén lévő utcákat, köztük a rakpart egy szakaszát, kora délután a Hősök tere és a Fiumei sírkert környékét, illetve délután 16 órától a Sándor-palota környékét.csatornafedel-putyin-latogatas-budapest-2.jpg

Szinte az összes kerületben, és a legtöbb Budapest környéki gyorsforgalmi úton lesznek útlezárások kedden dél és este 9 között, amikor Vlagyimir Putyin orosz elnök Magyarországra látogat.

A rendőrség szenzációs térképet is készített ehhez:screen-shot-2015-02-15-at-11_06_23-760x537.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr547181931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása