He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Hihetetlen siker Eszterházy Péter írása

2014.12.28. 17:04 guma

Fénysebességgel terjed Esterházy Péter írása a Facebookonesterhazy-2014.jpg

Az alábbiak miatt a végén linkelem az elérhetőséget:

Esterházy Péter A vereség című írása ezen a héten jelent meg a HVG-ben, illetve több helyen is olvashattunk belőle részleteket az internetes lapokban.

Az viszont már régen fordult elő, hogy egy kortárs író szövege – na, persze, politikáról, Fideszről és urizálásról szól – napokkal később docx formátumban terjedjen az interneten, a jó régi szamizdatos időket idézve, amikor a kultúrpolitika a háttérbe szorította a róla való diskurzust. Vannak, akik azt mondják, nem véletlen, a jelenség példaértékű, és magáért beszél.

Hont András, a HVG.HU Vélemény rovatának vezetője így kommentálja a Facebook posztot:

Egyáltalán nem nagyszerű, lopásnak hívják, még a legjobb szándék mellett is. Ráadásul megosztotta maga a HVG is, amiben az a különbség, hogy ha nálunk olvassa el valaki, akkor az a lapnak jelent kattintást, nem a Google-nak. A kattintás hirdetést, a hirdetés bevételt eredményez, a bevételből meg el lehet tartani a lapot, ahová Esterházy pl. írhat.

Az eredeti szöveg itt olvasható hvg.hu-n.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr867017531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2014.12.29. 08:38:00

A végén a hirdetés maga a a csattanó!
Vagy csak csattogó?
"Kivehető fogsor árak"
Remek.
süti beállítások módosítása