He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mindenütt jó

2014.07.22. 08:01 guma

Adele Beverly Hillsbe indul a tizennégy éves lányával 1995 nyarán. Meg van győződve róla, hogy Ann számára jobb jövőt tud teremteni, mint ami a wisconsini kisvárosban várt rá. Adele is belefáradt addigi életébe, a második házasságába, álmai megvalósulását reméli Los Angelesben. Az első néhány csodás nap azonban gyorsan tovaszáll, olcsó motelek és egyszobás albérletek következnek. Az elkövetkező két év arról szól, hogyan próbálják megtalálni helyüket. Adele kitart az álmai mellett, Ann viszont született realista, aki néha át is veszi a vezető szerepet.
szereplő(k): Susan Sarandon (Adele August), Bonnie Bedelia (Carol), Natalie Portman (Ann August), Shawn Hatosy (Benny), Hart Bochner (Josh Spritzer)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr366470671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása