He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Bródy János - Édes életünk

2014.04.06. 08:01 guma

Részlet a dalból:"Itt állunk csalódottan, s nézünk ostobán
Istenem, hová jutottunk annyi év után
Romokban minden, ami fontos volt nekünk
Hova lett, hova tűnt az az édes életünk

Jöjj hát és hazudd azt, hogy nincsen veszve még"

5834624_2d41dabc6cc1102d055c88d8e8863ee1_j.jpg Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index

 Bontják a kordonokat a Madách téren

 Az Együtt-PM aktivistái Bajnai Gordon vezetésével ezekben a percekben bontják a kordonokat a budapesti Madách téren, jelentette munkatársunk. Ott, ahol az eredményváró rendezvényre készültek, de hirtelen építési helyszín lett. Bajnai tegnap azt mondta, ők mindenképpen ott lesznek vasárnap este.

"Én olyan politikusokat szeretnék, akik élik a sikeres, érdekes életüket, és ha nagyon, nagyon, nagyon nagy szükség van a szaktudásukra, akkor pont a szükséges ideig elvállalják az állami hatalmat, majd visszatérnek civil életükbe, mint a római arisztokrata diktátor: Cincinnatus."

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr445891522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása