He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A politikus...

2014.01.06. 19:45 guma

Ilyent még életemben nem láttam:

Ismételjük csak meg! Sőt! Nézzünk körbe milyen mit tettek még az országért?

​Teljes titokban újságot alapítottak Orbánnak

http://cink.hu/teljes-titokban-ujsagot-alapitottak-orbannak-1495152085

Hányan mondanak nemet a Magyar Krónikára?

http://cink.hu/hanyan-mondanak-nemet-a-magyar-kronikara-149550498

Felrobbant az internet Orbán lapja miatt

Ma kiderült, milyen újságot is szeretne Kerényi Imre Orbán Viktor segédletével. A kommunizmust idéző tervek miatt számtalan mém született, ezekből válogattunk.

http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/06/felrobbant-az-internet-orban-lapja-miatt/~~fokusz

913 lelőtt állat, fenéken pálcázás - így mulat egy fideszes magyar úr

ku-xlarge.jpg

http://cink.hu/913-lelott-allat-feneken-palcazas-igy-mulat-egy-fide-1495400459/@klagdavid

Navracsics Donatella üti Kerényi Lázárt

A Magyar Krónika mellett nehéz labdába rúgni, de Navracsicsnak, Bajnainak és Angela Merkelnek is sikerült a mutatvány. Intenzív hétfői hírek.

http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/navracsics-donatella-uti-kerenyi-lazart-a-rokonok-magyarorszaga-88147

Korona és Köztársaság

Vastagbőr blogon megjelent egy poszt egy szélsőjobbos tüntetésről. Mintegy 50-60 ember amiatt tiltakozott, hogy az osztrák humoristák meggyalázták a szent koronát.

http://bunkobrendelmatyi.blog.hu/2014/01/05/38_korona_es_koztarsasag

Köztársaság és Monarchia

Előző posztom, de az én posztomat részben ihlető Vastagbőr poszt  kommentjei kapcsán is előkerült a brit korona.

Brit korona 2.jpg

Sokan, a bálványimádók népes és buta táborából a kérdésre, miszerint minek egy köztársaságnak korona, egymást versengve hoztak vadabbnál vadabb, butábbnál butább, s nem egyszer hazugabbnál hazugabb érveket, miszerint a briteknél így meg úgy.

folytatás itt...

http://bunkobrendelmatyi.blog.hu/2014/01/05/39_koztarsasag_es_monarchia

Korona, Köztársaság, Levélváltás

A három osztrák komikus műsora kapcsán egy bécsi illetőségű ügyvéd nyílt levelet intézett az osztrák Kül- és Európaügyi miniszterhez.

http://bunkobrendelmatyi.blog.hu/2014/01/06/nyilt_level_927

Mennyiért tudtuk meg, hogy Magyarország jobban teljesít? 

Végre megtudtuk, mennyibe került az, hogy megtudjuk, "Magyarország jobban teljesít":

'Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter válasza szerint a kampány teljes költségvetése (beleértve a médiafelületek vásárlását és a kreatívok legyártását) nettó 623 841 008 forint plusz áfa volt. Ez tehát bruttó 792 278 080 forintot, vagyis majdnem 800 millió forintot jelent." (origo.hu)

De vajon miért kellett kétszázmillió híján egy milliárdot arra költeni, hogy megtudja a kedves választó, immáron mennyivel jobb neki

http://morgasjoga.blog.hu/2014/01/02/mennyiert_tudtuk_meg_hogy_magyarorszag_jobban_teljesit

A következő videó sok ember véleményét tükrözi... Azon el kell azonban gondolkodni, hogy mennyire jó hozzáállás most a mi világunkban amikor olyan ÚJ választási törvényt alkotott EGY párt konszenzus nélkül, ami még a külföldön dolgozó magyaroknak sem adja meg ugyanazt a lehetőséget amit a "határon kívüli" magyar megkap, nevezetesen a levélben szavazást. Vagy pl az a megoldás amikor bárki ellenőrzés nélkül valakit átírathat kisebbségi választónak vagy esetleg több kilométerre átjelenthet más címre és erről csak a szavazás napján a szavazásból való kizárásával értesülhet!... Ilyen törvényeket véleményem szerint előre megfontolt csalás segítésére lehet csak "gyártani"! Ezért a nem szavazok most azt is jelentheti, hogy nem is szavazhatsz később sem amikor szeretnél...Azt pedig meg sem említettem, hogy az új idióta rendszer szerint a többi párt saját nevében küzdeni sem tud és kényszerházasságra ítéli őket, ahonnan Bokros szerint csak egy út vezet kifelé...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr55740450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása