He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A Madárijesztő

2013.09.20. 22:56 miről van itt nagybasz0

10 komment

Címkék: zene animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr845526721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2013.09.21. 08:42:38

de jó, hogy posztoltál...:)
úgy el vagyok veszve és most ez jól esett nagyon...:)))

Horizont 2013.09.21. 18:08:41

@guma: szó sem lehet arról, hogy elvesszél :)

tokmányos 2013.09.22. 13:59:04

@guma: Ne hogy má elvesszzzzé...nagyon jó posztjaid vannak.Amíg kikeresed őket legalább lekötöd magad.Mindenevő vagyok.Pont most olvastam a Monsantó (Amerikai nagy élelmiszer konszern mocskos üzlet politikájáról.)Az a kisgazdaság amelyik nem az ő génkezelt kukoricáját veti el megbüntetik.( A konszern vezetői nagy befolyással bírnak a USA törvény alkotói felett.)-Levédik a génkezelt szarjukat....Majd az állam által hozott törvényekkel kötelezik a gazdákat,hogy csak az ő vetőmagjukat vásárolhatják. De két órája olvastam a NASA egy bejelentését : a féregnyúlványokról (időkapuk lehetősége). Állítólag a nap,és a föld által kibocsájtott mágneses mezők találkozási pontjainál alakulnak ki ezek a kapuk. Nem sorolom miket olvasgatok,igyekszem lekötni magam főképp,hogy a lányommal megint konfliktusba kerültünk.Nem érti miért nem megyünk bele a házunk jelzálogosításába,azért,hogy akár hozzá építsünk a jelenlegi házunkhoz,vagy hogy lakást tudjanak venni. - " Nem bízol bennünk? " Volt a kérdés .De, csak a zsidókban és az őket kiszolgáló mocsodék politikusokban nem bízom ,volt a válaszom.( Nincs kiszámítható kölcsönadási konstrukció, nincs fiatal házasokat támogató korrekt otthonteremtési projekt .)A két hónapos együtt élésünk megborult,miután a vejem nem érte el a jelzálogosításos célját..... Egy hét múlva szül a lányunk,és kedd óta ( elköltöztek a vejem, nővérének másfél szobás lakásába)nem veszi fel a telefont!!!Jövő hét szombaton viszik el a bútoraikat,egy bérelt családi házba.....-Lehet hogy ezen a napon születik a Danika....- Hiába neveled a gyerekedet a lehetőségeidhez mérten a legjobban,a külső tényezők erősebbek úgy látszik! Amúgy kurva jó kedvem van!

tokmányos 2013.09.23. 11:39:40

Szevasztok csajok!Megszületett a törpe ma hajnalban.Végre beszélt az anyjával.....Remélem helyre áll a családi béke.Mi is ilyen ostobák voltunk fiatal korunkban?

Horizont 2013.09.23. 17:32:46

@tokmányos: Szívből gratulálok, jó egészséget és békességet!

Mi nem voltunk ilyen "ostobák", mert mi ezt nem mertük megengedni magunknak! Mert nem is engedték volna, de odáig el sem jutottunk! :)

guma 2013.09.23. 18:18:26

@Horizont: szia! :)))

már akartam írni de olyan bamba vagyok, hogy még...
majd összeszedem magam.ígérem!
de te is régen írtál. mi van...????

guma 2013.09.23. 18:23:13

@tokmányos: gratulálok!:)

vigyázatok magatokra és a picire!
a másikban meg teljesen igatad van, ma még a holnapot se lehet kiszámolni sajnos...

de lehet, hogy az új apróság a fiatalokat is gondolkodásra készteti, mert nem mindegy, ha van egy hely a világon akkor ha bajban van az ember és oda hazamehet!!!

guma 2013.09.23. 20:48:41

@Horizont: kösz!:)

megyek olvasni! :D

tokmányos 2013.09.23. 22:54:19

@Horizont:Köszi a gratulációtokat!Zenei szempontból nagyon aktív évem volt.közel húsz koncertet toltam. De abba kell hagynom,mert az erős hangok nagyon kikészítik az agyamat.Múlthéten volt a kerti bulim amin bejelentettem a visszavonulásomat.A 63-ik szülinapomat,ha megélem azért megtartom,és akkor össze hívom azokat akikkel eddig zenéltem,és még élnek. Nem látom a régi arcokat! Mi történt,hogy ti is napokra rá válaszoltok.( Nincs élet.)
süti beállítások módosítása