He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Sötétség kora?

2013.02.28. 09:11 guma

Amikor pártpropaganda működik, tájékoztatás helyett! Amikor vállalni sem merik tettük következményét!

Az eredmény nem kérdéses, ha angyal szállt közénk! :(((( Az azonban biztos, hogy meg kell tanulni mindenkinek narancsdroid szólamokat fújni, különben vizsgálat indul??? Valóban csak pártpropaganda szöveget szabad ma ismételni? A valóság ismerete tilos és új törvénnyel még büntetendő is lesz?

Törvénymódosítás a szolgáltatók trükközésének megakadályozására

A rezsicsökkentés ellenőrzéséért felelős fideszes munkacsoport vezetője törvénymódosítást nyújt be a szolgáltatók "rezsicsökkentés-ellenes magatartása" miatt, emellett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz és Magyar Energiahivatalhoz fordul az ELMŰ fogyasztóknak írt levele és a Főtávnak a díjcsökkentéssel kapcsolatban tett bejelentése miatt.

forrás : http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=189373

Mindenki felesleges aki gondolkodni mer?

http://velemenyvezer.blog.hu/2013/02/28/a_fidesz_es_a_felretolt_ertelmiseg

„Egy társadalom sikeres és tartós szétverésének a legbiztosabb módja a lehető legtöbb törésvonal és konfliktus előidézése. Olyan helyzet megteremtése, amelyben minden bizonytalan és kiszámíthatatlan. A kiszolgáltatott és megfélemlített emberek úgy tekintenek a létükre, hogy az tulajdonképpen egy állandó és elkeseredett küzdelem – mindenki ellen. Tudják, a szegényeknek és a gyengéknek nincs kegyelem. Ebben az élethelyzetben az egyetlen kiút, túlélési lehetőség, ha megadják magukat a sorsuknak. Ezt „segíti” szeptembertől a kötelező hit- és erkölcstan oktatása, amelynek elsődleges célja a tekintély és a hatalom feltétlen tiszteletére való nevelés.

Bizonyosan nem véletlen, hogy 2010-ben a katolikus egyház – Fülöpné Erdő Mária szerkesztésében – olyan tizenkét kötetes hittankönyvsorozatot jelentetett meg, amely szoros egységben látja a hittant és az erkölcstant. Mintha csak előre tudták volna, hogy ebben az országban rövidesen lesz kötelező hittan. Kamarás István vallásszociológus nyilvános elszólása kapcsán (Magyar Diplo Baráti Klub, 2013. február 11.) vélelmezhető: a külön erkölcstan egy – csak részben sikeres – partizánakció miatt került be a Nemzeti alaptantervbe. Alaposan megkavarta a korábbi forgatókönyvet. Vehetnénk komikusnak is a történetet, ha nem világítana rá az Orbán-rezsim jogalkotási mechanizmusaira, annak boszorkánykonyhájára. A kijárásra, a személyes kapcsolatra épülő, sokszor csupán laza ellenőrzésre képes, az egyéni vagy csoportos érdekérvényesítés terén képlékeny rezsimben csak kavarodás lesz abból, ha a jobb kéz nem tudja, mit tesz a bal.”

 A bányászok a közmeghallgatáson, lásd a pofon előzményét :

http://www.facebook.com/photo.php?v=591574497538541

Megszólal a bányász aki pofon ütötte a polgármestert :

http://www.bama.hu/baranya/kozelet/megszolal-a-banyasz-aki-pofon-utotte-a-fideszes-komloi-polgarmestert-486163

Eredménye az angyal ördög párharc média áradatának : A hvg.hu szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását, ami részletesen a csütörtöki HVG című hetilapban olvasható.

Eszerint a választani tudó biztos szavazók között így állnak most a pártok (zárójelben a januári mérés eredménye):

Fidesz: 41% (43%)

Jobbik: 19% (15%)

MSZP: 17% (27%)

Együtt 2014: 15% (7%)

DK: 4% (2%)

LMP: 2% (6%)

egyéb: 2% (0%)

Ez alapján úgy tűnik, hogy a három, összefogásra készülő baloldali párt (MSZP, DK és a bejegyzés alatt álló Együtt) összesen sem olyan népszerű mint a Fidesz. A legutóbbi mérésekhez képest a párttá válást bejelentő Együtt hízik, leginkább az MSZP kárára. A kettévált LMP viszont zsugorodik. A Jobbik pedig szép lassan jön fel.

Ereje teljében még a külföldi tudosítokat is vegzálják. Legutóbb :

Nemzetközi sajtószemle

Üdvözlet Orbán-földről: megpróbálták bemártani a Der Standard tudósítóját

http://www.168ora.hu/itthon/udvozlet-orban-foldrol-megprobaltak-bemartani-der-standard-tudositojat-110714.html

Ennek a sötétséget terjesztő következménynek még a bíróság is hangot adott :

A Hírtelevízió (néhány gusztustalan vágóképtől eltekintve) egészen korrekt tudósítása az ítélethirdetésről:

Nézőpont: csúnyákat mondtak Magyarországról tavaly

A legcsúnyábbakat Németországban mondták.

Kormányközeli rovat.

Összességében kritikus volt a világsajtó Magyarországgal szemben az elmúlt évben – ezt Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezérigazgatója jelentette ki a Magyar Újságírók Országos Szövetségének csütörtöki budapesti rendezvényén. (Hol máshol?)

A Mérők Klubjában tartott beszélgetésen cégének vizsgálatait összegezve elmondta, hogy a Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban Magyarországról megjelent cikkek 57 százaléka volt negatív és mindössze 6 százaléka pozitív, a többi semleges. A legrondábbakat az osztrák Der Standard írta rólunk, míg az országok közül Németország volt a legkritikusabb.

A legtöbb Magyarországgal foglalkozó cikk januárban jelent meg, vagyis az Alaptörvény hatályba lépésekor, a Békemenet vagy a gyakori kormánnyal szembeni tüntetések idején. A legnegatívabb szeptemberben, a Szafarov-ügy idején volt a világsajtó.

(A Nézőpont Intézettel kapcsolatos policynk itt olvasható, hozzászólni meg itt lehet.)

Szólj hozzá!

Címkék: politika aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr45109382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása