He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Oldtimer Show TIGRIS-sel fűszerezve!

2012.10.16. 08:08 guma

A Military Fesztivál az Oldtimer Show kiegészítő rendezvénye lesz 2012-ben. A rengeteg harci jármű és hadi eszköz mellet, a 2. világháborús szárazföldi haderő sumóbajnokával, a Tigris tankkal is találkozhat majd a SYMA közönsége. Október 20-tól 23-ig a rettegett Tigrist nem csak nézegetni lehet majd, hanem a hangját is meg lehet hallgatni.

IS2-3.jpg 

Várhatóan óriási robaj lesz majd a SYMA nagycsarnokban, amikor a V12-es, 39Literes hengerűrtartalmú dízel monstrum életre kel. Az indítást egy nagy teljesítményű akkumulátor és egy 100bar nyomású kompresszor együttesen végzi. A szervezők a Tigris beindítását mind a négy rendezvénynapon délelőtt 1-1, délután pedig 2-2 alkalommal iktatják a programba.

720px-NWprasident.jpg

Az Oldtimer Show közönsége számára ismert, hogy a minél régebbi és ritka típusokat állítják ki. A youngtimerek részvételét idén kissé visszafogtuk, vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy a mennyiség helyett a minőséget, a ritkaságokat tartjuk szem előtt.

t87pk.gifgast114_tatra_603.jpg

Az Oldtimer Show közönsége számára ismert, hogy a minél régebbi és ritka típusokat állítják ki. A youngtimerek részvételét idén kissé visszafogtuk, vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy a mennyiség helyett a minőséget, a ritkaságokat tartjuk szem előtt. Tatra77.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr714824676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása